Απο την ομιλία του Νικου Ανδρουλάκη στη Ηγουμενίτσα | ΒΙΝΤΕΟ

+ Φωτογραφίες

Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικες εκλογές του Δεκεμβρίου .

Κοινωνικός αποκλεισμός, φτώχια, ανεργία, δημογραφικό, κοινωνική δικαιοσύνη κ.α. ήταν τα ζητήματα που κατέγραψε στην ομιλία του ο Ν. Ανδρουλάκης ως τα μεγαλύτερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη τα επόμενα χρόνια και συμπλήρωσε: “Η ΝΔ δεν θέλει να τα αλλάξει και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα γνωρίζει καν, διότι ήρθε κατά τύχη στην εξουσία…”

Η ομιλία του ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ στηρίχθηκε στα ζητήματα αυτά καθώς και στο γεγονός ότι οι σοσιαλδημοκρατικές δυνάμεις στην Ευρώπη ανακάμπτουν: “Δεν θα ξαναβγεί Ανδρέας Παπανδρέου, Μιτεράν κλπ. Οι δύο πυλώνες όμως που οι σοσιαλδημοκρατικές δυνάμεις κάνουν τη διαφορά είναι η δημόσια υγεία και η δημόσια παιδεία και γι’ αυτό ο κόσμος επιστρέφει στα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, τώρα που η πανδημία ανέδειξε τη σημασία τους”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ν. Ανδρουλάκης.

«Χρειαζόμαστε μια σύγχρονη παράταξη της πράσινης σοσιαλδημοκρατίας να προχωρήσει σε μεγάλες τομές και να σταθεί ξανά στο πλευρό του αγρότη προσφέροντας πραγματικές, διαρθρωτικές λύσεις στα προβλήματά του. Λύσεις που θα ενισχύσουν την παραγωγή, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας το κέρδος, πάντα σε μια πράσινη κατεύθυνση για το περιβάλλον», ανέφερε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

“Ο σημερινός δικομματισμός διχάζει και δεν ενώνει, δεν δημιουργεί τις συνθήκες γόνιμου διαλόγου, δεν προσφέρει στον τόπο. Άρα η αναγκαιότητα να αναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική παράταξη είναι μεγάλη και χρειάζεται για να ακουστεί η φωνή της προόδου και του ρεαλισμού και του προγραμματικού λόγου που οδηγεί στην αλλαγή σελίδας στον τόπο. Για ευημερία, σταθερότητα και εθνική αξιοπρέπεια. Αυτές είναι οι αγωνίες μας” υποστήριξε μεταξυ άλλων ο  Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες  χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την ομιλία, του Νίκου Ανδρουλάκη:




In this article

Join the Conversation