Από την ομιλία του Χάρη Καστανίδη στην Ηγουμενίτσα

+ Φωτογραφίες

Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε εχθές, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε πως «οι πολίτες πρέπει να επαγρυπνούν, γιατί χρησιμοποιούνται μέθοδοι χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Αφού αρχικώς στήθηκε σειρά δημοσκοπήσεων, ακολούθησαν συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία με βάση τα «αξιόπιστα» στοιχεία των δημοσκοπήσεων φιλοξενούν ή απορρίπτουν υποψηφίους, σύμφωνα με τις «δημοσκοπικές υποδείξεις» διαφόρων συμφερόντων.»

Ο Χάρης Καστανίδης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο ελληνικός λαός έχει μια οφειλή προς τη Δημοκρατική Παράταξη, να αποκαταστήσει την άδικη κρίση του, το 2015, επειδή όπως είπε χαρακτηριστικά, άλλοι «πυρπόλησαν» τη χώρα και άλλοι κλήθηκαν να τη σώσουν. Τόνισε ακόμη ότι το χρέος αντί να μειωθεί εκτινάχθηκε στο 220% του ΑΕΠ, αναφέροντας ότι λείπουν 20 δις από τα ταμεία της χώρας, επισημαίνοντας τις ευθύνες της σημερινής Κυβέρνησης για την κατάσταση αυτή.

Κατά την ομιλία του Χάρης Καστανίδης ζήτησε από τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, τονίζοντας ότι η ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης θα πρέπει να γίνει με συλλογική προσπάθεια. «Eχει σημασία ο αριθμός των ψηφισάντων να είναι μεγάλος, μεγαλύτερος από τις εσωκομματικές εκλογές του 2017, γιατί αυτό θα βοηθήσει την παράταξη να ανοίξει τις φτερούγες της», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι, όταν ψηφίζουν οι πολλοί, αποφασίζει ο λαός





In this article

Join the Conversation