Ενιαίο Ψηφοδέλτιο | “Αλλοίωση του αποτελέσματος της ΕΛΜΕ;”

Ανακοίνωση

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ;

Συνάδελφοι/σσες επειδή ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις αναγκαζόμαστε να τονίσουμε τα εξής αυτονόητα:

Ποτέ μέχρι σήμερα, όχι μόνο στη δική μας ΕΛΜΕ αλλά και σε καμία άλλη ΕΛΜΕ, τα ψηφοδέλτια σε καμιά περίπτωση δε θα μπορούσαν να βρίσκονται στο σπίτι κανενός υποψηφίου για το Δ.Σ., (ούτε και του απερχόμενου προέδρου του οποίου τόσο η αξιοπιστία, όσο και η εντιμότητα είναι αμφισβητήσιμη αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποπέσει ακόμα και σε αξιόποινες πράξεις εναντίον μελών του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ και ενδεχομένως στον ιδιωτικό του χώρο να προέβη σε αλλοίωση των ψηφοδελτίων).

Επιπλέον η γνωμάτευση όλων των νομικών στους οποίους απευθυνθήκαμε είναι ότι σύμφωνα με τον συνδικαλιστικό νόμο 1264/82 και το καταστατικό της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, η πράξη και μόνο του απερχόμενου προέδρου και μεγαλοστελέχους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να ενθυλακώσει τα ψηφοδέλτια στο σπίτι του αφήνει νομικά και ουσιαστικά έκθετη τη λειτουργία της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης κείμενο παράταξης που διακινείται στα σχολεία με ψευδείς αναφορές του τύπου «ότι σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες γινόταν ακριβώς το ίδιο και δε χάθηκε ο κόσμος….. (!)» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του χυδαίου τρόπου αντιμετώπισης των συναδέλφων/σσων, από αυτούς που υποτίθεται ότι τάχα κόπτονται για τα δικαιώματα τους.

Διότι συνάδελφοι/σσες το θέμα δεν είναι ότι για δεύτερη φορά επιχειρείται να δοθεί η τρίτη έδρα του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ σε άλλη παράταξη, απλά είναι ζήτημα Δημοκρατίας, Ελεύθερης Έκφρασης και Αξιοπρέπειας.

Το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ έλαβε 33% και τρεις έδρες.
Εκλέγονται: Γεωργίου Ιωάννης (55 ψήφοι)
Κιτσάτης Κωνσταντίνος (53 ψήφοι)
Βιρβίλης Κωνσταντίνος (41 ψήφοι)
Η Αλλαγή ξεκίνησε



In this article

Join the Conversation