Ο άνθρωπος κλειδί του Νίκου Ανδρουλάκη

Ο υπεύθυνος της καμπάνιας Ανδρέας Σπυρόπουλος

Το επόμενο διάστημα θα βρει το νικητή των εσωκομματικών του ΚΙΝΑΛ στην πιο απολαυστική περίοδο. Η σαρωτική νίκη και η λευκή επιταγή από το αποτέλεσμα της κάλπης, του δίνει την μοναδική ευκαιρία να διαμορφώσει τα πάντα όπως ακριβώς επιθυμεί. Να οργανώσει το κόμμα, να διαμορφώσει πολιτική πρόταση, να βάλει τις δικές του γραμμές στα μείζονα, να επιλέξει επιτελείο και συνεργάτες. Στο γραφείο, στο κόμμα, στην Βουλή.

Οι άνθρωποι του Νίκου Ανδρουλάκη ωστόσο, σε αντίθεση με τους χιλιάδες ψηφοφόρους δεν είναι πολλοί. Ο εξής ένας, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μηχανολόγος μηχανικός από την Παραμυθιά.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, χαμηλών τόνων, πραγματιστής και υπεύθυνος της καμπάνιας, γνωρίζεται από παλιά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθότι ήταν συμφοιτητές στην Κομοτηνή και μαζί σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Δεν έχει διεκδικήσει μέχρι τώρα βουλευτική έδρα, ενώ έχει έντονη κομματική δράση.

Και κρίνοντας πλέον από το αποτέλεσμα, η συμβολή του στην εκλογή του κ. Ανδρουλάκη, ήταν καθοριστική και άκρως επιτυχημένη. Κάτι που φαίνεται πως αναγνωρίζεται από το νέο πρόεδρο, αφού τον επέλεξε να βρεθεί δίπλα του, την ώρα που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος αρχηγός.



In this article

Join the Conversation