Νίκη παραμονής για το Σούλι – Νικη και ο Θεσπρωτός

2010-04-25 18:58:45 Νίκη παραμονής στην Δ’ Εθνική πέτυχε το Σούλι με αντίπαλο το Πέραμα στο δημοτικό στάδιο Παραμυθιάς με 2-0 (1-0 το ημίχρονο) στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής....

2010-04-25 18:58:45

Νίκη παραμονής στην Δ’ Εθνική πέτυχε το Σούλι με αντίπαλο το Πέραμα στο δημοτικό στάδιο Παραμυθιάς με 2-0 (1-0 το ημίχρονο) στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Παραμυθιάς μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει από σήμερα (με συνδυασμό αποτελεσμάτων) το θέμα της παραμονής και αν και είχε αρκετές ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με αυτογκόλ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς το πρώτο αλλά ο συνήθης ύποπτος Γιαννάκης, βρήκε το δρόμο προς το τέρμα και πέτυχε το 2-0. Η Προοδευτική Περάματος είχε φλύαρη υπεροχή στο μισό του ημιχρόνου αλλά δεν κατάφερε να μειώσει σε 2 καλές ευκαιρίες που είχε.  Το Σούλι 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 9η θέση με 47 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Κέρκυρα για το ματς με την ουραγό ομάδα της Λευκίμμης.

ΣΟΥΛΙ: Φιλιάς, Λαγός, Χρυσικός Γ., Θεολόγου, Ντούμας, Γεωργίου, Νταής (46΄ Τσακαρέλης), Τάσος, Τσάλης (72΄ Ρίζος), Παπαδόπουλος, Γιαννάκης (80΄ Τριάντης).
ΠΕΡΑΜΑ: Ζαραβέλας, Τσερμεντσέλης, Ευαγγελίδης, Τζώρτζης, Λαδιάς, Κωτσίνας, Σήτος, Καμποσιώρης (80΄ Μπέτζος), Χάιδος (65΄ Γκόλιας), Γιαννόπουλος, Αντωνόπουλος Π. (63΄ Γκουγιάννος).

 

 

Νικη για το Θεσπρωτό στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άραχθο Παχυκαλάμου με 0-1 (0-0 το ημιχρονο). Συντήρηση δυνάμεων για την ομάδα της Ηγουμενίτσας που στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να προηγηθεί σε 3 φάσεις εκ των όποιων η μία με εκτέλεση πέναλτι, αλλά δε αξιοποιήθηκε καμία από αυτές. Το γκολ πετυχε ο Παππάς στις καθυστερήσεις του αγώνα (92′) Η αδιαφορία και των δυο ομάδων (ο Άραχθος έχει συμβιβαστεί με τον αποκλεισμό) στέρησε από το λίγο κόσμο την ευκαιρία να δει ένα καλό ματς.  Ο Θεσπρωτός βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στην Ηγουμενίτσα τον Σκουφά Κομποτίου σε ένα άλλο αδιάφορο ματς.

ΑΡΑΧΘΟΣ: Κατερίνης, Ευταξίας, Παππάς, Φούκης, Μπαλάφας, Δήμτσας, Ντέτσικας, Μπούρμπος, Νταλάκας, Παπαγιάννης (81′ Χύτας), Σταμούλης (65′ Βαγγελής)
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Βενέτης, Μπάρκας, Η. Παππάς, Στέφος, Α. Παππάς (80′ Κάλλος), Αθανασίου, Μουρούτης, Σ. Παππάς, Παλιογιάννης, Κωνσταντάκος (70′ Δ. Παππάς), Σιάνης (75′ Γόγολος).

In this article

Join the Conversation