Σε ΕΚΑΒ, Κ.Υ, Αστυνομία και Πυροσβεστική στην αλλαγή του χρόνου +Φωτογραφίες

Ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Φ. Δημητρίου και η Δημοτική Σύμβουλος Μ. Ντρίτσου.

Στο προσωπικό υπηρεσιών της Παραμυθιάς που είχαν βάρδια στην αλλαγή του χρόνου και πιο συγκεκριμένα το ΕΚΑΒ, το κέντρο υγείας, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, επισκέφτηκαν λίγο πριν την έλευση του 2022, ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Φωτης Δημητρίου και η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Ντρίτσου

Σε δήλωση του ο Δημαρχος Σουλίου ανέφερε:

“Την στιγμή που όλοι εμείς είμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και γιορτάζουμε την έλευση του νέου έτους κάποια άτομα είναι στις υπηρεσίες τους για να διασφαλίζουν την προστασία μας , την περίθαλψή μας αλλά και την ασφάλειά μας 365 μέρες τον χρόνο .
Είναι όλοι αυτοί που αξίζουν τον σεβασμό και την έμπρακτη στήριξή μας !
Για τον λόγο αυτό σήμερα βρέθηκα στο Πυροσβεστικό Σώμα , στο Αστυνομικό Τμήμα , στο Κέντρο Υγείας και στο ΕΚΑΒ.  Βρήκα άτομα που παρόλο που είναι μακρυά από τις οικογένειές τους αυτές τις μέρες είναι χαρούμενα που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό των πολιτών .Καλή χρονιά σε όλους με υγεία , ευτυχία και αγάπη !!! Εύχομαι σε όλους το 2022 να πραγματοποιήσει κάθε σας ευχή ”

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!