Στην EXPOTROF για την προώθηση των τοπικών προϊόντων

Προσκληση εκδηωσης ενδιαφέροντος απο την Περιφέεια Ηπείρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετάσχει  στην  Έκθεση Tροφίμων και Ποτών 8η (EXPOTROF)   -The Greek Fine Food Exhibition, η οποία θα λάβει χώρα μεταξύ 18-20  Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC Παιανίας.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας. Παράλληλα κατά την διάρκεια της έκθεσης  θα επιτρέπεται και η λιανική πώληση.

Επίσης, στο πλαίσιο της μεγάλης γαστρονομικής εκδήλωσης «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» η οποία πραγματοποιείτε κάθε χρόνο με μεγάλη συμμετοχή επώνυμων ΣΕΦ, θα δημιουργηθεί μια live γαστρονομική εκδήλωση αποκλειστικά για τα προϊόντα από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας που συμμετέχουν στην έκθεση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους να παραστούν, το αργότερο ως τις 15-01-2022 στo e-mail: [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο 26510-87151 (κ. Σοφία Φούκη).In this article

Join the Conversation