Στην Χιονίστρα Παραμυθιάς την Κυριακή ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων

Στη μνήμη του Στέφανου Σκοπούλη

Δύο πορείες στο όρος Χιονίστρα στην Παραμυθιά, στη μνήμη του Στέφανου Σκοπούλη , οργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη πορεία θα ξεκινήσει από τη Σαλονίκη και θα καταλήξει στη Χιονίστρα, σε υψόμετρο 1.644 μ. Πρόκειται για πορεία Β’ κατηγορίας, διάρκειας επτά ωρών, με αρχηγό τον Δημήτρη Μπίνα. Η δεύτερη έχει ως σημείο εκκίνησης το Ελευθεροχώρι και θα καταλήξει στον βράχο Σκοπούλη. Είναι πορεία Α’ κατηγορίας, διάρκειας πέντε ωρών, με αρχηγό τον Δημήτρη Μωραΐτη.

Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου. Εξοπλισμός: ορειβατικό μποτάκι, ζευγάρι μπατόν, ατομικό φαρμακείο, αντιανεμικό – αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου, νερό (τουλάχιστον 2L), καπέλο, κατάλληλο σακίδιο. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή και δεύτερη αλλαγή των ρούχων.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30 το πρωί από την έξοδο του πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας.\

Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά και Σάββατο, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου (Σμύρνης 15). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2651022138 και 2651181068.



In this article

Join the Conversation