Αρχείο-1Σεπτέμβριος

Σε 23 ημέρες… ΛΑΜΠΟΒΟΣ, 2010-09-10 23:21:47 Ως υπερβολές μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την μη πραγματοποίηση του φετινού παζαριού. Όπως κάθε χρονιά έτσι...

Σε 23 ημέρες… ΛΑΜΠΟΒΟΣ, 2010-09-10 23:21:47

Ως υπερβολές μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την μη πραγματοποίηση του φετινού παζαριού. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, ο Λάμποβος θα πραγματοποιηθεί την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου (3-10 μέχρι 10/10), με το επίκεντρο του να βρίσκεται στην θέση Γαλατά της Παραμυθιάς. Όπως έχουμε ξαναγράψει, το πρόβλημα που προέκυψε προ εβδομάδων αφορούσε την ακύρωση του κανονισμού του από την περιφέρεια Ηπείρου και όχι της εκδήλωσης. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Παραμυθιάς με την ψήφιση του νέου κανονισμού θα δώσει λύση στο άνωθεν ζήτημα, και έτσι σε 23 ημέρες ο Λάμποβος ανοίγει τις πύλες του με τους εκθέτες απο όλη την Ελλάδα να μας καλούν να δώσουμε το δικό μας παρόν.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κανονισμός του φετινού Λαμπόβου, ακυρώθηκε μετά από προσφυγή της μικροπωλήτριας Παναγιώτας Αναστοπούλου του Χαραλάμπους, στην περιφέρεια Ηπείρου και μετα απόφαση της ΓΓΠΗ κ. Γεωργακοπούλου. Η κ. Αναστασοπούλου με την προσφυγή της διατύπωσε τις ενστάσεις και τις παρατηρήσεις της για παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σχετικά με την κατασκευή των παραπηγμάτων, την ηλεκτροδότησή τους, την καταβολή τελών από τους εμπόρους και άλλες διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Ο Τίμιος Σταυρός στη Μονή Γηρομερίου, 2010-09-10 20:53:38

Η Ιερά Μονή Γηρομερίου Θεσπρωτίας ανακοινώνει, ότι για μία εβδομάδα  (από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, έως το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου το πρωί), φιλοξενεί, προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών, τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Η Μονή θα παραμένει ανοικτή από τις 7.00 π.μ έως τις 9.00 μ.μ, για το προσκύνημα των πιστών.

Ερρίκος Μητσιώνης: Ανοιχτή επιστολή., 2010-09-09 14:36:21

Με αιχμές κατά της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Παραμυθιάς, των μηχανισμών του “περιβάλλοντος” του Βουλευτή κ. Κατσούρα και του πρώην Υπουργού κ. Παπαδόπουλου αλλα και με την υποστήριξη του στην Σταυρούλα Μπραϊμη, ο Ερρίκος Μιτσιώνης με ανοιχτή επιστολή, εκφράζει τις ευχαριστίες του στους συνδημότες που τον τίμησαν με την ψήφο του στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του υποψήφιου δήμαρχου που θα υποστήριξει το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Σουλίου. Η επιστολή έχει ως εξής:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ” ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

Του Ερρίκου Μητσιώνη – Δικηγόρου – Συμβούλου της Αυτοδιοίκησης

Με την επιστολή μου αυτή απευθύνομαι σε όλους εσάς τους φίλους και συνδημότες του νέου Δήμου Σουλίου για να σας εκφράσω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη στο πρόσωπό μου της υποψηφιότητάς μου για Δήμαρχος του νέου ” Καλλικρατικού ” Δήμου Σουλίου , όπως η στήριξή σας αυτή εκφράστηκε με την ψήφο σας στην διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της 22ας Αυγούστου 2010 , για την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ .

Η πρωτόγνωρη για τα Δημοκρατικά δεδομένα της τοπικής μας κοινωνίας ” ανοικτή σε όλους τους δημότες εκλογή του υποψηφίου Δημάρχου ενός κόμματος εξουσίας όπως το ΠΑΣΟΚ άσχετα με το εάν κανείς συμφωνεί η διαφωνεί με την Κεντρική Πολιτική Απόφαση και τους κινδύνους που εμπεριέχει για το άνοιγμα των εσωκομματικών εκλογικών διαδικασιών επιλογής υποψηφίων Δημάρχων στην κοινωνία θα πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε ότι η πολιτική αυτή εκλογική διαδικασία συνάδει με την αντίληψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου για ένα Ανοικτό στην Κοινωνία Κόμμα με νομιμοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών από την ίδια την κοινωνία .

Το αποτέλεσμα της παραπάνω εκλογικής διαδικασίας όπως εκφράστηκε σε ψήφους για τον καθένα από τους πέντε υποψηφίους και όπως αποτυπώνεται στα πρακτικά της εκλογής με ονοματεπώνυμο για κάθε έναν που ψήφισε , είναι καθαρό , αδιαμφισβήτητο και αποδεκτό από εμένα , δεν είναι όμως σε ότι με αφορά δίκαιο γιατί σε ένα μεγάλο βαθμό ήταν αποτέλεσμα των μηχανισμών του ” περιβάλλοντος “ του νυν Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας , που εδώ και καιρό , ανέλαβαν την στήριξη συγκεκριμένων υποψηφίων όχι μόνο στον Δήμο Σουλίου αλλά και στους άλλους δύο νέους Δήμους του Νομού Θεσπρωτίας , διαψεύδοντας στην πράξη τα ωραία λόγια τα μεγάλα του Βουλευτή περί τήρησης τάχα ουδετερότητας , ενώ οι μηχανισμοί δούλευαν υπογείως . Μάλιστα ήταν τόσος ο ζήλος παρέμβασης των μηχανισμών στην επιρροή των ψηφοφόρων που ” μεταξύ άλλων ” “επιστρατεύτηκε “ και συμμετείχε ενεργά ο άφαντος και εξαφανισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα Πολιτικά δρώμενα του τόπου πρώην Υπουργός και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία.

Αλλά επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός , το αποτέλεσμα της εκλογής στην Παραμυθιά διαμορφώθηκε εις βάρος μου και λόγω της αδράνειας και αδιαφορίας του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ στον νέο Δήμο και των παραγόντων που το εκφράζουν , αφού με την σημαντική αποχή από την εκλογή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ η με την μη ενεργοποίησή τους η με την αδιαφορία τους η την αντίθεσή τους στην εκλογική διαδικασία , ουσιαστικά επέτρεψαν να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα στην έκτασή του , από την συρροή πολύ μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι – προς τιμή μας και ορθώς έπραξαν – προσήλθαν να ψηφίσουν θέλοντας να περάσουν και το μήνυμα ανοιχτά και ξεκάθαρα ότι η κομματική υποψηφιότητα του χώρου τους (Ν.Δ) δεν τους εκφράζει και δεν είναι αποδεκτή .

Παρόλα αυτά και επειδή για μένα ” χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος “ δηλώνω παρών για την επόμενη μέρα και θέλω και από το βήμα αυτό να συγχαρώ την επίσημη πλέον υποψήφια Δήμαρχο Σουλίου του ΠΑΣΟΚ κα Σταυρούλα Μπραϊμη για τον πολιτισμένο αγώνα της και για την μεγάλη επιτυχία της ,ανακοινώνοντάς της την αμέριστη συμπαράστασή μου και στήριξή μου από εδώ και πέρα στον αγώνα της και στο ψηφοδέλτιο νίκης του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Σουλίου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους λίγους εκείνους συντρόφους και φίλους που δεν υπέκυψαν στα κελεύσματα της “ γραμμής των μηχανισμών ” , δεν αδιαφόρησαν , δεν απείχαν “διακριτικά” από την εκλογή , δεν κρύφτηκαν , αλλά έδωσαν το παρόν μαζί μου , εκτίμησαν την πορεία μου και τις δυνατότητές μου και με στήριξαν ανιδιοτελώς στην εκλογική αυτή μάχη.

Τέλος να συγχαρώ και να ευχαριστήσω επίσημα και όλα τα στελέχη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ στο νέο Δήμο Σουλίου που στα πλαίσια λειτουργίας της Εφορευτικής Επιτροπής και της όλης εκλογικής διαδικασίας συνέβαλαν στην απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή της εκλογής από την αρχή μέχρι το τέλος .


Ερρίκος Μητσιώνης

O Άρης Μαρέτας υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Παραμυθιά, 2010-09-08 22:58:14

Ο Άρης Μαρέτας και ο συνδυασμός Λαϊκή συσπείρωση θα στηριχθούν στο Δήμο Σουλίου από το ΚΚΕ. Ο κ. Μαρέτας είναι 59 ετών, οικοδόμος, με καταγωγή απο τον Άγιο Δονάτο Παραμυθιάς. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων στην Παραμυθιά και δημοτικός Σύμβουλος Παραμυθιάς. Η υποψηφιότητα ανακυρήχθηκε σε συνεδρίαση της Οργάνωσης της Παραμυθιάς που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ.

 

H Κατερίνα Παπακώστα σε εκδήλωση στην Παραμυθιά, 2010-09-08 22:53:52

H Κατερίνα Παπακώστα, επικεφαλής της γραμματείας γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας και μέλος πολιτικής επιτροπής του κόμματος, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης με τίτλο «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Καρκαμίσι» του Δήμου Παραμυθιάς, Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και μέσα από αυτή θα παρουσιαστούν οι συνθήκες που δημιουργούνται για την νέα αγρότισσα ενώ είναι μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνει ο τομέας γυναικών του κόμματος.

«Ο ρόλος της οικογένειας στην εκπαίδευση των παιδιών» και «Η ενδοοικογενειακή βία κατά των γυναικών» θα είναι τα θέματα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε Ηγουμενίτσα (17/9) και Φιλιάτες (24/9) με ομιλήτριες τις κ.κ Μαράτου και Καραγιαννοπούλου αντίστοιχα.

Ο Καλαμάς και ο Αχέροντας στο επίκεντρο, 2010-09-08 23:01:26

Συντάκτης: Παναγιώτης Ρίζος, Νέοι Αγώνες

Κατά το τετραήμερο 7 έως 10 Οκτωβρίου 2010 στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού με θέμα «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2010», η ΛΒ’ Εφορεία Προϊστορικών Κλασικών Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, διοργανώνει εκδηλώσεις με τίτλο «Φωνές νερού μυριάδες».

Αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία και μνημεία της επικράτειας θα ανοίξουν τις πύλες τους στο κοινό με μια σειρά από ποικίλες εκδηλώσεις, περιηγήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες θα επιχειρήσουν να αναδείξουν τη σημασία και τις ποικίλες διαστάσεις της αξίας του νερού στη ζωή των ανθρώπων από την αρχαιότητα έως σήμερα.Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας και στους αρχαιολογικούς χώρους των Γιτάνων και της Ντόλιανης θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι θεματικοί άξονες που επιλέχθηκαν να παρουσιαστούν αφορούν σε δύο ποτάμια της Θεσπρωτίας, τον Αχέροντα και τον Καλαμά αντίστοιχα, που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας της και συνέδεσαν το όνομά τους ο πρώτος με την τοπογραφία του Άδη και ο δεύτερος με την ίδρυση πολυάριθμων οικισμών στις όχθες του.

Πιο συγκεκριμένα, στον πρώτο θεματικό άξονα παρουσιάζεται η σχέση του Αχέροντα με τη μυθολογία του Άδη, ως όριο του κόσμου των ζωντανών από εκείνο των νεκρών, μέσα από τις προθήκες του Μουσείου που είναι αφιερωμένες στα ταφικά έθιμα.Στο δεύτερο θεματικό άξονα παρουσιάζεται η συμβολή του Καλαμά στην ανάπτυξη των οικισμών, ως σημαντικός υδάτινος δρόμος, που εξασφάλιζε την επικοινωνία των παραλίων της Θεσπρωτίας με την ενδοχώρα της Ηπείρου και ταυτόχρονα τη μεταφορά ανθρώπων, αντικειμένων και ιδεών, μέσα από το τμήμα της έκθεσης που είναι αφιερωμένο στους οικισμούς των ιστορικών χρόνων στη Θεσπρωτία.

Κατά την επίσκεψη θα διανέμεται δωρεάν στους επισκέπτες έντυπο ενημερωτικό υλικό, που θα παρουσιάζει τα σημεία που επελέγησαν και τη σύνδεσή τους με το σκεπτικό και τις θεματικές της εκστρατείας, ενώ παράλληλα κατά τη διάρκεια του τετραημέρου θα τους δίδεται η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δύο από τους σημαντικότερους οικισμούς της Θεσπρωτίας, που ιδρύθηκαν στις όχθες του Καλαμά, τα Γίτανα και τη Φανοτή/Ντόλιανη.

O Δρ. Γιάννης Παπαδόπουλος, για το ΧΥΤΑ., 2010-09-08 22:25:19

Κάτι πάει να αλλάξει…

Εδώ και τρία χρόνια σχεδόν αγωνιζόμαστε κατά της εγκατάστασης των χώρων ταφής αποβλήτων στην Ήπειρο, στην Κέρκυρα αλλά και στην Αττική…

Δυστυχώς, κατά το χρονικό αυτό διάστημα, η επεξεργασία των απορριμμάτων εξακολούθησε να πραγματοποιείται με αρχαϊκό τρόπο και παρότι η μόλυνση συγκεντρώνεται σε ορισμένες θέσεις, όπως τον χώρο του Καρβουναρίου, από πλευράς αποτελεσματικότητας και απόδοσης αυτά τα τρία χρόνια είναι χαμένα χρόνια γι’ αυτή τη γη που τόσο αγαπούμε.

Ωστόσο, διδαχτήκαμε πολλά πράγματα απ’ αυτόν τον αγώνα, αρχής γενομένης από τα απορρίμματα, τον τρόπο παραγωγής τους, τη διάθεσή τους, τον δυσμενή τους ρόλο, τις σχετικές με αυτά ευρωπαϊκές οδηγίες, καθώς και τη λειτουργία των ευρωπαϊκών οργάνων και τα δικαιώματά μας ως πολιτών… όπως επίσης και την εσκεμμένη αναρμοδιότητα των πολιτικών μας σε όλα τα κλιμάκια της εξουσίας

Από τον αγώνα μας διδαχτήκαμε επίσης ότι εκτός από τα δικαιώματά μας, εμείς οι πολίτες έχουμε και υποχρεώσεις απέναντι στην κοινωνία και, επομένως, απέναντι στους απογόνους μας.

Προσωπικά αρχίζω να νιώθω περήφανος για τον αγώνα μας, διότι ακόμα και αν ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου λειτουργεί όπως-όπως, είμαστε παρόντες σαν σκύλος φύλακας και κατορθώσαμε, παρά την ισχύ του αντιπάλου μας, παρά τις απειλές με νυχτερινά τηλεφωνήματα, να περιορίσουμε τις δυσλειτουργίες και να εμποδίσουμε ορισμένους να κοιμούνται με ήσυχη τη συνείδησή τους.

Όμως, είμαι προπαντός περήφανος επειδή ο αγώνας μας κατέληξε στην υπό εξέλιξη συναίνεση στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Πράγματι, πολιτικοί εκπρόσωποι, υπάλληλοι της Περιφέρειας επιφορτισμένοι με τον φάκελο, επιστήμονες, μηχανικοί, πρύτανης του Πανεπιστημίου και μέλη των επιτροπών αγώνα κατά των υφιστάμενων ΧΥΤΑ είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι γύρω από το τραπέζι για να προχωρήσουμε σε μια πραγματική επιλογή που θα βασίζεται σε επιστημονικές προτάσεις και όχι πλέον σε κεκαλυμμένα πολιτικά συμφέροντα.

Για πρώτη φορά, χάρη στον αγώνα μας και χάρη στην κυρία Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου, όλες οι ενεργοί δυνάμεις συνέπραξαν για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης (μάλιστα, η συμμετοχή μου στην επιτροπή αυτή αποκτά για μένα ακόμη μεγαλύτερη σημασία επειδή είναι επίσης και συμμετοχή της διασποράς, μιας ιδιαίτερα ενεργού δύναμης της Ηπείρου η οποία όμως συχνά αμελείται). Ασφαλώς, δεν πρόκειται παρά για την καλύτερη δυνατή λύση, διότι στον τομέα των απορριμμάτων η βέλτιστη λύση, που είναι η απουσία απορριμμάτων, είναι πραγματική ουτοπία.

Ωστόσο, η λύση που επιλέχτηκε δεν θα ήταν πλήρης αν όλοι οι νέοι εκλεγμένοι που θα αναδειχθούν από τις εκλογές για τον «Καλλικράτη» δεν λάβουν ριζικά μέτρα για να ξεκινήσει επιτέλους η διαλογή και η αξιοποίηση των οικιακών απορριμμάτων.

Πράγματι, για να μειωθεί το κόστος της διαχείρισης των αποβλήτων με τις ελάχιστες δυνατές οχλήσεις, υιοθετώντας την επιλογή που θα κάνει η επιτροπή παρακολούθησης, θα πρέπει να μειωθεί η ποσότητα των αποβλήτων. Για παράδειγμα, με την κομποστοποίηση απλά και μόνο, που παρεμπιπτόντως εφάρμοζαν όλες οι γιαγιάδες μας χωρίς δυσκολία, είναι δυνατό να μειωθεί μέχρι 57% το βάρος της σακούλας απορριμμάτων ενός μέσου νοικοκυριού!

Κυρίες και κύριοι (μέλλοντες) δήμαρχοι, για να παραφράσω τον Τζ. Φ. Κέννεντι, μη δυσανασχετείτε συνεχώς με αυτό που δεν κάνει το κράτος για εσάς, αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για την πατρίδα σας, και οι πολίτες θα πράξουν το ίδιο για τον δήμο τους.

Η μεγαλύτερη συμβολή του κράτους και της κεντρικής εξουσίας θα ήταν η επιβολή ενός σχολικού προγράμματος ευαισθητοποίησης σχετικά με το θέμα ήδη από την προσχολική εκπαίδευση.

Η δική μας συμβολή είναι να μεριμνούμε ώστε οι διαδικασίες να είναι απόλυτα διαφανείς και να καταλήγουν στην πιο ορθή λύση.

Γι’ αυτόν τον λόγο και προκειμένου να περιοριστούν ακόμη περισσότερο οι μολυσμένοι χώροι στην Ήπειρο μια καλή λύση θα ήταν να σταματήσει η κατασκευή του προσωρινού ΧΥΤΑ Ελληνικού και να χρησιμοποιηθούν η Άρτα και η Παραμυθιά για όλη την Ήπειρο και για διάρκεια 36 μηνών, όπου τα πάντα θα επικεντρώνονται στο νέο σχέδιο ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων.

Πράγματι, όταν το κράτος μεριμνά για τους πολίτες του, έχουμε καθήκον ως πολίτες να το υποστηρίζουμε εποικοδομητικά.

(Ακούω ήδη τη δυσαρεστημένη και ψηφοθηρική κραυγή όλων όσοι φέρουν βαριές ευθύνες για την καταστροφή στο Καρβουνάρι, ακούω εκείνους τους ίδιους που παίνευαν τη θέση του Καρβουναρίου να αποποιούνται τις ευθύνες τους… η δειλία τους είναι τόσο προβλέψιμη…)

Σαφώς και με το ίδιο πνεύμα ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης ή ο ΧΥΤΑ Γραμματικού δεν πρέπει ποτέ να λειτουργήσουν…

Για όλους αυτούς τους λόγους, θα συνεχίσουμε τον ρόλο μας του σκύλου φύλακα της πολιτείας.

Δρ. Γιάννης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Διευθυντής της Μ.Ε.Θ Παιδιατρικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Jolimont Βελγίου

ΥΓ:

Κατά τη σύσκεψη της 17ης Αυγούστου, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι η Περιφέρεια Ηπείρου διαθέτει εξαιρετικά ικανούς υπαλλήλους, που γνωρίζουν ενδελεχώς τον φάκελο για τον οποίο είναι αρμόδιοι και που δεν υστερούν σε τίποτα έναντι οποιουδήποτε άλλου ξένου υπαλλήλου…

Κατέληξα στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι πηγή των προβλημάτων της περιφέρειάς μας και πιθανόν όλης της Ελλάδας είναι οι πολιτικοί εκείνοι που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο…σε βάρος της πολιτείας και του πολίτη

Το πρόγραμμα των ομαδων της Θεσπρωτίας στην Δ’ Εθνική, 2010-09-04 22:31:07

 

Όλο το πρόγραμμα των ομάδων της Θεσπρωτίας στο Περιφεριακό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής 2010 – 2011:

1η αγ.- 14η αγ.:

Απόλλων Πάργας – Σούλι Παραμυθιάς

Θεσπρωτός – Θρίαμβος Λούρου

Αστέρας Ρόκκα – Αρης Φιλιατών

2η αγ. – 15η αγ.

Σούλι Παραμυθιάς – Οδυσσέας Νυδρίου

Τηλυκράτης – Θεσπρωτός

Αρης Φιλιατών – Μεσολόγγι

3η αγ. – 16η αγ.

Σούλι Παραμυθιάς – Αρης Φιλιατών

Θύελλα Ελεούσας – Θεσπρωτός

4η αγ.- 17η αγ.

Θρίαμβος Λούρου – Σούλι Παραμυθιάς

Θεσπρωτός – Αστέρας Ρόκκα

Φιλοθέη Αρτας – Αρης Φιλιατών

5η αγ. – 18η αγ.

Σούλι Παραμυθιάς – Τηλυκράτης

Μεσολόγγι – Θεσπρωτός

Αρης Φιλιατών – Ομηρος Νεοχωρίου

6η αγ.- 19η αγ.

Θεσπρωτός – Σούλι Παραμυθιάς

Πρέβεζα – Αρης Φιλιατών

7η αγ.- 20ή αγ.

Σούλι Παραμυθιάς – Αστέρας Ρόκκα

Αρης Φιλιατών-Ολυμπος Κέρκυρας

Φιλοθέη Αρτας – Θεσπρωτός

8η αγ.- 21η αγ.

Μεσολόγγι – Σούλι Παραμυθιάς

Απόλλων Πάργας – Αρης Φιλιατών

Θεσπρωτός – Ομηρος

9η αγ.- 22η αγ.

Θύελλα Ελεούσας – Σούλι Παραμυθιάς

Αρης Φιλιατών – Οδυσσέας Νυδρίου

Θεσπρωτός – Πρέβεζα

10η αγ.- 23η αγ.

Σούλι Παραμυθιάς – Φιλοθέη Αρτας

Αρης Φιλιατών – Θύελλα Ελεούσας

Ολυμπος Κέρκυρας – Θεσπρωτός

11η αγ.- 24η αγ.

Ομηρος Νεοχωρίου – Σούλι Παραμυθιάς

Θρίαμβος Λούρου – Αρης Φιλιατών

Θεσπρωτός – Απόλλων Πάργας

12η αγ.- 25η αγ.

Σούλι Παραμυθιάς – Πρέβεζα

Αρης Φιλιατών – Τηλυκράτης

Οδυσσέας Νυδρίου – Θεσπρωτός

13η αγ.- 26η αγ.

Ολυμπος Κέρκυρας – Σούλι Παραμυθιάς

Θεσπρωτός – Αρης Φιλιατών

Δ’ Εθνική: Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής, 2010-09-04 16:43:25

Με εκτός έδρας αγώνα στην Πάργα ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του το ΣΟΥΛΙ Παραμυθιάς για την αγωνιστική σεζόν 2010 – 2011 της Δ’ Εθνικής. Η ομάδα της Παραμυθιάς με πολλές προσθήκες και αποχωρήσεις (αναλυτικό ρεπορτάζ σύντομα), έχει θέσει ως στόχο την άνετη παραμονή στο περιφεριακό πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:00 στο Athens Golf Club στην Γλυφάδα για τους ομίλους 5, 6, 7, 8 και 9 (θα συμμετάσχουν ομάδες από τις ΕΠΣ Αθηνών, Αργολίδας, Βοιωτίας, ΕΠΣΔΑ, ΑΠΣΑΝΑ, Πειραιώς, Αρκαδίας, Κορινθίας, Εύβοιας, Λακωνίας, Κέρκυρας, Λέσβου, Θεσπρωτίας, Κυκλάδων, Πρέβεζας-Λευκάδας, Αρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Δωδεκανήσου, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Ηπείρου), εχει ώς εξής.

Απόλλων Πάργας – Σούλι Παραμυθιάς

Θεσπρωτός – Λούρος

Αστέρας Ρόκκα – Αρης Φιλιατών

Θύελλα Ελεούσα – Τηλυκράτης Λευκάδας

Πας Πρέβεζα – Νεοχώρι

Όλυμπος – Φιλοθέη

Μεσολόγγι – Οδυσσέας Νυδριου . 53,728 .

ΚΚΕ Παραμυθιάς: Πρόσκληση σε συζήτηση, 2010-09-04 16:19:02

Η Κομματική Οργάνωση ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ του ΚΚΕ σε καλεί σε σύσκεψη-συζήτηση που οργανώνει την Δευτέρα 6/09/10 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα Καρκαμίσι του Δήμου Παραμυθιάς.

Θέμα : «Εκλογές για την Τοπική Διοίκηση και ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

Εισηγητής: Δώρης Δήμας , Γραμματέας Ν.Ε. του ΚΚΕ

 

In this article

Join the Conversation