«ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ», 2011-01-23 12:35:42

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η δραστηριότητα από ομάδα εθελοντών «ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ». Μικροί και μεγάλοι εξοπλισμένοι με σκούπες, φτυάρια, κασμάδες κλαδευτήρια συμμετείχαν στην καθαριότητα της πόλης της Παραμυθιάς με...

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η δραστηριότητα από ομάδα εθελοντών «ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ». Μικροί και μεγάλοι εξοπλισμένοι με σκούπες, φτυάρια, κασμάδες κλαδευτήρια συμμετείχαν στην καθαριότητα της πόλης της Παραμυθιάς με μεγάλο ζήλο και χαρά, στην προσπάθεια να καθαρίσουμε την πόλη μας για να της δώσουμε ένα πιο όμορφο πρόσωπο απαλλαγμένο από σκουπίδια.

Η δραστηριότητα ξεκίνησε με κοπή και κλάδεμα δέντρων συνεχίστηκε με καθαρισμό πλατειών, καθαρισμό του δάσους του Αγίου Γεωργίου, διαγράμμιση του κεντρικού δρόμου της πόλης, οριοθέτηση χώρων παρκαρίσματος και ολοκληρώθηκε με τον γενικό καθαρισμό του κληροδοτήματος ΡΙΓΓΑ καθώς και των βυζαντινών λουτρών, τα οποία σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι επισκέψιμος χώρος για όλους.

Στο τέλος της δραστηριότητας όλοι συμφώνησαν ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή και ότι πρέπει να επαναληφθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι μόνο για την πόλη της Παραμυθιάς.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές

Δήμος Σουλίου

In this article

Join the Conversation