Συνάντηση Διαμαντοπούλου, Μπραΐμη, 2011-01-29 13:26:20

Θετικές οι εξελίξεις από την συνάντηση της Δημάρχου Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση και του αρμόδιου αντιδημάρχου σε θέματα παιδείας κ. Πανταζή Γεώργιου με την Υπουργό Παιδείας...

Θετικές οι εξελίξεις από την συνάντηση της Δημάρχου Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση και του αρμόδιου αντιδημάρχου σε θέματα παιδείας κ. Πανταζή Γεώργιου με την Υπουργό Παιδείας κα. Άννα Διαμαντοπούλου, υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου και τον πρόεδρο του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν: Παραχώρηση (κατά κυριότητα) του χώρου των κατασκηνώσεων, μεταφορά μαθητών, συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολείων, παλιό διδακτήριο (Βούλγαρη), ΚΕΕ στο Δήμο Σουλίου, καθώς και αθλητικά σχολεία.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κουτσούκο. Την συνάντηση απασχόλησαν θέματα που αφορούν το ΚΕΓΕ Παραμυθιάς, τους Μύλους Σουλίου καθώς και το ΤΟΕΒ.

Για την παραχώρηση των κατασκηνώσεων και του ΚΕΓΕ, προέκυψε προφορική δέσμευση για παραχώρηση και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία με δεδομένο το πάγιο αίτημα των κατοίκων της Παραμυθιάς για αξιοποίηση των εν λόγω εγκαταστάσεων.

In this article

Join the Conversation