Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία η Αθηνά Καλύβα;

Τι αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» - Τι λεει η ίδια.

Τα νέα πρόσωπα στα γαλάζια ψηφοδέλτια παρουσιάζει με πρωτοσέλιδο και εκτενές ρεπορτάζ η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Παρότι η κυβέρνηση επιμένει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή σε 14 μήνες από τώρα, η προεκλογική σκηνή δείχνει να ανοίγει.

Το βέβαιο είναι ότι, είτε οι εκλογές πραγματοποιηθούν το 2023 είτε γίνουν πρόωρα το ερχόμενο φθινόπωρο, οι συζητήσεις στο εξής θα κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς και στο πλαίσιο αυτό, τα σενάρια για τις συμμετοχές στα ψηφοδέλτια θα φουντώνουν.

Το δημοσίευμα των Παραπολιτικών φέρουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια της Ηπείρου δύο πρόσωπα.

Στο Νομό Θεσπρωτίας την μέχρι πριν λίγους μήνες Γενικής Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής Αθηνάς Καλύβα. Στο Νομό Άρτας θεωρούν δεδομένη την κάθοδο του σημερινού αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά

Ισχυρή είναι η υποψηφιότητα της Αθηνάς Καλύβα στο Νομό Θεσπρωτίας. Η ίδια από την θέση της Γενικής Γραμματέα το προηγούμενο διάστημα, βρέθηκε πολλές φορές στην περιοχή και ενίσχυσε τις σχέσεις της με φορείς αλλά και αυτοδιοικητικούς, δίνοντας άμεσα λύσεις σε μια σειρά απο προβλήματα που προέκυψαν και στους 3 Δήμους του Νομού.

Η ιδια προ μηνών ειχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ αποκαλύπτοντας πως της εχει γίνει πρόταση και τονίζοντας πως δεν θα συμμετέχει σε κανένα ψηφοδέλτιο εκτός Θεσπρωτίας.




In this article

Join the Conversation