907 Θεσπρωτοί στις χτεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τετραπλασίασε τις ψήφους του σε σχέση με την εκλογή Αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο  και τριπλασίασε τα μέλη του στη Θεσπρωτία και στην Ελλάδα.

«Με 172 χιλιάδες μέλη ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι πλέον ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό, νεανικό, σύγχρονο και ριζοσπαστικό κόμμα των μελών του, κορμός της μεγάλης προοδευτικής παράταξης της πατρίδας μας, το μαζικότερο κόμμα της Αριστεράς στην Ευρώπη», όπως δήλωσε, αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας.  Σήμερα στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής στη Θεσπρωτία ψήφισαν 907 μέλη και πλέον ο αριθμός των μελών μας, υπερβαίνει τους χίλιους.

Ο εντυπωσιακός αριθμός εγγραφών νέων μελών και η ψήφος τους στην κάλπη του Προέδρου διαμορφώνει νέα δεδομένα και συσχετισμούς μεταξύ των κομμάτων στη Θεσπρωτία, καθώς αναδεικνύουν το ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.  πρώτο κόμμα σε αριθμό ενεργών μελών.

Η μαζική προσέλευση των παλαιών και ιδιαίτερα των νέων συντρόφων και συντροφισσών στην εκλογική διαδικασία της 15ης Μαΐου, ελπίζουμε να γίνει αφετηρία πολιτικών εξελίξεων που θα φέρουν  τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές και  θα αναδείξουν  στην εξουσία μια προοδευτικής κυβέρνηση με αποστολή  να ξαναφέρει τη χαμένη  ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.

Καλωσορίζουμε τα καινούργια μας μέλη και τους ευχόμαστε νίκες,  στους πολιτικούς αγώνες που έρχονται!In this article

Join the Conversation