Ανδρέας Σπυρόπουλος | “Οι πολίτες θα μας καταστήσουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων”

Συνέντευξη στους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή του Real fm

Στο ραδιόφωνο του Real Fm 97,8 και στους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή, μίλησε ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα του κόμματος, στις προτάσεις που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται.

Μιλώντας για το προσωπικό του στοίχημα από τη θέση του γραμματέα είπε: «Στόχος μας είναι να αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με το λαό και να απαντά στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους».

Αναφερόμενος στην επιστροφή του ονόματος του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει την ιστορική διαδρομή του στον τόπο, με πάρα πολλά θετικά που έγιναν στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Η Ελλάδα άλλαξε, έγινε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, πετύχαμε την είσοδο της Κύπρου στην ΕΕ και άλλα πολλά».

Ερωτηθείς για την προοπτική της παράταξης, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής τόνισε:

«Όπως δεσμεύτηκε και ο πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης, δεν θα ξαναπληγώσουμε τους πολίτες. Κρατάμε τα θετικά ως μια παρακαταθήκη και θέλουμε να δώσουμε προοπτική στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. Να γίνουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Να δημιουργήσουμε σύγχρονες δομές και νέες, καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας».

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις ο Ανδρέας Σπυρόπουλος ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ είχε συνηθίσει να είναι σε μονοψήφια ποσοστά. Τώρα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και όποτε ο κ. Μητσοτάκης αποφασίσει να πάει σε εθνικές εκλογές, το αποτέλεσμα για εμάς θα είναι εντυπωσιακό. Θα βρισκόμαστε στην όχθη των νικητών, οι πολίτες θα μας καταστήσουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων».

Τέλος, αναφορικά με τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ ο νέος γραμματέας τόνισε: «Εμείς βάζουμε ως προτεραιότητα τις προτάσεις για τη νέα γενιά και πώς θα πάει ο τόπος μπροστά.

Πρώτοι μιλήσαμε για την κοινωνική κατοικία. Η κυβέρνηση δεν ενέταξε στο Ταμείο Ανάκαμψης χιλιάδες κοινωνικές κατοικίες ώστε τα νέα ζευγάρια να νοικιάζουν φθηνά και να ξεκινήσουν τη ζωή τους.

Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε πλαφόν στη λιανική τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας ώστε οι πολίτες να δουν άμεσα μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος.

Εμείς προτείναμε επέκταση των φωτοβολταϊκών στις στέγες ώστε κάθε πολίτης να παράγει ενέργεια».




In this article

Join the Conversation