Στην Καστοριά με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ο Βασίλης Γιόγιακας.

Συναντήσεις με τοπικούς φορείς


Σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκε τον νομό Καστοριάς σήμερα Παρασκευή, συμμετείχε ο Βασίλης Γιόγιακας. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος ενώ συμμετείχαν επίσης η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, οι βουλευτές Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, ο βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας & Πρόεδρος του Enterprise Greece Γιάννης Σμυρλής.

Το κεντρικό πρόγραμμα του κλιμακίου περιλάμβανε επισκέψεις στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Άργους Ορεστικού, στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας – όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους φορείς της Γούνας -, στο έργο κατασκευής Δικτύων Φυσικού Αερίου στο Μανιάκοι Καστοριάς καθώς και επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο Βυζαντινό Μουσείο Καστοριάς και στο κτίριο του πρώην Ξενία το οποίο θα φιλοξενήσει την επέκταση του Μουσείου.

Ακολούθησαν συσκέψεις με Φορείς του Πρωτογενή Τομέα, Παραγωγικούς και Επιστημονικούς Φορείς της περιοχής ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τη συνέλευση Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς.In this article

Join the Conversation