Ένας γάμος αλλιώτικος σημερα στο Γαρδίκι

Συντάκτης: Κική Γκέκα Σατιρική αναβίωση του Ηπειρώτικου γάμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαρδικι στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Σουλίου. Στην επιτυχημένη αναβίωση του Ηπειρωτικού γάμου συμμετείχε ενεργά...

Συντάκτης: Κική Γκέκα

Σατιρική αναβίωση του Ηπειρώτικου γάμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαρδικι στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Σουλίου. Στην επιτυχημένη αναβίωση του Ηπειρωτικού γάμου συμμετείχε ενεργά πολυπληθές γκρουπ με παραδοσιακές φορεσιές ενώ οι επισκέπτες θεατές υπολογίζονται πάνω από 500 άτομα. Φορείς και σύλλογοι του Δήμου Σουλίου ήταν πρωταγωνιστές ενώ ο καιρός ήταν σύμμαχος της εκδήλωσης.
Ένας γάμος αλλιώτικος από τους άλλους. Αναβίωση Ηπειρωτικού γάμου με πολλά ευτράπελα, πολύ κέφι κ γέλιο. Το «μυστήριο» τελέστηκε στο Γαρδίκι με την υπέροχη νύφη που είχε ετοιμαστεί κ περίμενε υπομονετικά τον καλό της από την Παραμυθιά, τον κουμπάρο από την Αγορά κ το βλάμη από τη Γλυκή… μια καταπληκτική στιχομυθία ακούστηκε από τους συμμετέχοντες με αποκορύφωμα την κλοπή της νύφης από ομάδα καβαλάρηδων! Ο κόσμος πολύς το κρασί κ το κρέας άφθονο όπως κ οι παραδοσιακές πίτες κ όλα αυτά με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (τα τραγούδια του γάμου είχαν την τιμητική τους). Να μας ζήσουν!  

In this article

Join the Conversation