Από την εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με την Ράνια Σβίγγου +Φωτογραφίες

Δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής

«Είμαστε το αύριο, αλλάζουμε το σήμερα». Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα  του 6ου Εναλλακτικού Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται μέχρι 2 Αυγούστου στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας. Με βάση το πρόγραμμά του, διοργανώθηκε το Σάββατο 30/7 στα Πλατάνια της Ηγουμενίτσας,  πολιτική και μουσική εκδήλωση με ομιλητές τον Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Βλαχάκη και τη Γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ράνια Σβίγγου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Γιώργος Τάσιος και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας Κώστας Ζαχαριάδης. Οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις ερχόμενες εκλογές και πολιτικής αλλαγής με το σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης, που θα λάβει άμεσα μέτρα για την προστασία της κοινωνίας όπως, την επαναφορά των  εργασιακών δικαιωμάτων  και του οκτάωρου,  την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, το σταμάτημα του ράλι της ακρίβειας, τη μείωση στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και σειρά άλλων μέτρων για τη μείωση της ανεργίας και την ανακούφιση της κοινωνίας και της οικονομίας.

Η εκδήλωση έγινε μπροστά σε μεγάλο πλήθος νεολαίων  ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσαν έναν ιδιαίτερο τόνο με τα συνθήματά τους,  καθώς και σε παλαιά και νέα μέλη και στελέχη  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεσπρωτίας. Ακολούθησε διασκέδαση με την  εξαιρετική μουσική συναυλία των Δημήτρη Μυστακίδη και «Trio Tenoro».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Βίτσας, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, , ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών»  Γιώργος Ζάψας, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  περιφερειακoί και δημοτικοί σύμβουλοι,  μέλη  και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation