Ο Δήμος Σουλίου συμμετέχει στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ο Δήμος Σουλίου συμμετέχει στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, μια παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντολογικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου...

Ο Δήμος Σουλίου συμμετέχει στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, μια παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντολογικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 8:30 μ.μ. ο Δήμος Σουλίου θα συσκοτίσει για μια ώρα κτίρια και χαρακτηριστικά σημεία της Παραμυθιάς και παροτρύνει και όλα τα νοικοκυριά του Δήμου Σουλίου να ακολουθούσουν το παράδειγμα του και να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή την συμβολική ενέργεια.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή που έχει χαρακτηριστεί ως «το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη».

Κάθε χρόνο η Ώρα της Γης λαμβάνει και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Το 2009, όπου οι Έλληνες συμμετείχαν με πρωτοφανή ενθουσιασμό, η εκστρατεία εστίασε τη δυναμική της στην Κοπεγχάγη. Ένα χρόνο αργότερα και μετά τις άκαρπες διαπραγματεύσεις στην πρωτεύουσα της Δανίας, η Ώρα της Γης ήρθε να μας υπενθυμίσει ότι όταν χάνεται μια μάχη δεν χάνεται και ο πόλεμος.

Φέτος, η Ώρα της Γης 2011 ξεπερνάει τον ίδιο της τον εαυτό! Μας θέτει απλά ερωτήματα για το τι πραγματικά κάνουμε για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μετά από την μια συμβολική ώρα στο σκοτάδι.

In this article

Join the Conversation