ΚΑΕ Παραμυθιά | Ήττα απο τον Αλμυρό στα τελευταία δευτερόλεπτα με 84-86 +Βίντεο

Γράφει ο Δονάτος Κωσταράς

Άλλο ένα ντέρμπι εξελίχθηκε απόψε στο ΔΑΚ Παραμυθιάς, με την ομώνυμη ομάδα να χάνει από τον Αλμυρό για ακόμη μία φορά στα τελευταία δευτερόλεπτα με 84-86.

Ο κόσμος της Παραμυθιάς έδωσε βροντερό παρόν και έδειξε πως η προσπάθεια της ομάδας του coach Μπάθα δεν πηγαίνει απαρατήρητη.

Ένα παιχνίδι που από την αρχή είχε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό κάτι ασύνηθες για την καλύτερη άμυνα του ομίλου. Παρά το υψηλό σκορ, οι “πράσινοι” έδειξαν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε “ταχύτητα”. Οι παίκτες του Αλμυρού ευστόχησαν στα σουτ που βρέθηκαν μέσα από καλή κυκλοφορία, είχαν το προβάδισμα από νωρίς μεν, αλλά μικρό δε. Σκορ στο ημίχρονο 45-50 που διαμορφώθηκε από τρίποντο του Χάιδου που τελείωσε με 27 πόντους και 4 τρίποντα.

Το καλύτερο παιχνίδι με τα χρώματα της Παραμυθιάς έκανε ο Αλβανός σέντερ Martin Krypci με 22 πόντους, που ήταν το “δεξί χέρι” του άσσου της Θεσπρωτικής ομάδας. Κομβικός ο Μιχάλης Πελεκάνος με 23 πόντους και 3 τρίποντα με τον Παπούλια να ακολουθεί με 18.

Οι “πράσινοι” κυνηγούσαν σε όλο το παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά, ο κόσμος της πόλης “έσπρωξε την ομάδα να φτάσει με ένα απίστευτο τρίποντο του Χάιδου να περάσει μπροστά με 3 πόντους 35” πριν τη λήξη (84-81). Εκεί όμως μίλησε η εμπειρία του “Ευρωλιγκάτου” Πελεκάνου, που μέσα σε 4″ βρήκε το τρίποντο της ισοφάρισης. Ο coach Μπάθας σχεδίασε σε τάιμ-άουτ την τελευταία επίθεση, όμως η αμυντική λειτουργία του Αλμύρου έδωσε “καρπούς” με ένα άστοχο σουτ του Χάιδου. Η μπάλα έπειτα βρέθηκε στα χέρια του Πελεκάνου, όπου σε μια αμφιλεγόμενη φάση κερδίζει το φάουλ και ευστοχεί στις 2 βολές που του δόθηκαν. Το σκορ στο 86-84 με 5 σερί πόντους από τον MVP των “μπλε”. Στα τελευταία 11″ η Παραμυθιά δεν κατάφερε να “κλέψει” το παιχνίδι, αφήνοντας μια πολύ πικρή γεύση σε μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση.

Τα δεκάλεπτα: 22-26, 45-50, 55-63, 84-86

Διαιτητές: Παπανικολάου-Αναστασιάδης Π

Παραμυθιά (Μπάθας): Χάιδος 27(4), Ματσάγγας, Ψιλοδημητρακόπουλος 6, Βάτσιος 10(1), Μάλλιος, Σωτηρίου 8(1), Κατσίβελος 11(3), Krypci 22
Αλμυρός (Νάνης): Κοντοστάθης 16(4), Μυλωνάς, Μαμούρας, Πελέκανος 23(3), Μασούρας, Παπούλιας 18, Βαλαμούτης 8(2), Πολίτης 15(3), Τάσσος 6, Γώγουλας, Κανατούλας

Φωτογραφία Λευτέρης Τζώρτζης




In this article

Join the Conversation