Σε Βρυξέλλες και Τελ Αβίβ για την προώθηση του τουρισμού με την Περιφέρεια Ηπείρου

Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε Δήμους, φορείς και επαγγελματίες

Σε δυο ακόμη σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στις Βρυξέλλες και στο Τελ Αβίβ, θα συμμετάσχει τον Φεβρουάριο η Περιφέρεια Ηπείρου, υλοποιώντας τον ετήσιο προγραμματισμό της για προβολή και προώθηση του προορισμού «Ήπειρος».

Η Περιφέρεια, όπως πάντα, θα φιλοξενήσει στο χώρο που θα διαθέτει στο Περίπτερο του ΕΟΤ, τους φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού οι οποίοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Αναλυτικά στοιχεία για τις δύο εκθέσεις:

1. Η Έκθεση BRUSSELS TRAVEL FESTIVAL (πρώην Salon des Vacances) θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες το διάστημα 2-5 Φεβρουαρίου 2023. Πρόκειται για την δεύτερη συμμετοχή της Ηπείρου στο πιο σημαντικό τουριστικό event του Βελγίου με πλήθος εκθετών και συνεκθετών, καθώς και επαγγελματιών του τουρισμού και φυσικά πολλών επισκεπτών. Η ιστοσελίδα της έκθεσης είναι: https://www.salondesvacances.eu.
2. Η Έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. στο Τελ Αβίβ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14&15 Φεβρουαρίου 2023. Στην συγκεκριμένη έκθεση η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχει από το 2008 επιτυγχάνοντας συνεχή αύξηση των επισκεπτών προς την περιοχή μας. Η ιστοσελίδα της έκθεσης είναι: https://www.imtm-telaviv.com/

Στις εκθέσεις μπορούν να συμμετέχουν με εκπροσώπους τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου: Δήμοι, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και γενικά φορείς και επιχειρήσεις του τουρισμού.

Ειδικότερα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, στο email: [email protected] με την συμπλήρωση της αντίστοιχης συνημμένης φόρμας συμμετοχής, ανάλογα με την έκθεση στην οποία επιθυμεί ο καθένας. Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκθέτη να ενσωματώνει στο χώρο του περιπτέρου ΕΟΤ/Περιφέρειας Ηπείρου δικές τους κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Η Περιφέρεια Ηπείρου αναλαμβάνει επίσης να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στις εκθέσεις, το οποίο πρέπει να είναι κυρίως στην Αγγλική γλώσσα ή και στην Εβραϊκή, ανάλογα με την έκθεση που απευθύνεται.

Το υλικό θα πρέπει να το προσκομίσουν συσκευασμένο οι ενδιαφερόμενοι, με την ένδειξη για ποια έκθεση πρόκειται, στο γραφείο 143 της Περιφέρειας Ηπείρου, το αργότερο έως την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00.
In this article

Join the Conversation