Όλη η Θεσπρωτία αύριο στο λιμάνι

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων της Θεσπρωτίας για την δραματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή εξαιτίας των χιλιάδων παράνομων μεταναστών που έχουν συσσωρευθεί σ’ αυτήν. Έτσι,...

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων της Θεσπρωτίας για την δραματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή εξαιτίας των χιλιάδων παράνομων μεταναστών που έχουν συσσωρευθεί σ’ αυτήν.

Έτσι, αύριο, Τρίτη κάτοικοι και Φορείς της Θεσπρωτίας μεταξύ των οποιων και ο Δήμος Σουλίου, προχωρούν σε νέο αποκλεισμό του λιμανιού της για να διαμαρτυρηθούν προς την Κυβέρνηση, ζητώντας για πολλοστή φορά να δράσει άμεσα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει. Για το λόγο αυτό οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες της Θεσπρωτίας να προσέλθουν μαζικά στο λιμάνι.

Στο μεταξύ, επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής εκφράζουν έντονα την ανησυχία τους, ενόψει έναρξης της νέας της τουριστικής περιόδου, καθώς τα πρώτα σημάδια δείχνουν σαφή μείωση της άφιξης τουριστών στην Θεσπρωτία λόγω της παραμονής των λαθρομεταναστών στην ευρύτερη περιοχή και των προβλημάτων που δημιουργούνται απ’ αυτούς.

In this article

Join the Conversation