H Μάγδα Τάτση για την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Θεσπρωτία

Δήλωση

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το ΠΑΣΟΚ, τον πρόεδρο της παράταξης κ. Νίκο Ανδρουλάκη καθώς και τον συντοπίτη, γραμματέα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, επιλέγοντας με ως υποψήφια του κινήματος για το νομό Θεσπρωτίας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, αλλά παράλληλα και μεγάλη ευθύνη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των μεγάλων προκλήσεων της χώρας μας και της οικονομίας της στο πλαίσιο νέων προσεγγίσεων, ιδεών και στρατηγικών που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εκφράσει και να εφαρμόσει.

Είμαστε σε θέση να προσδώσουμε δυναμική και προοπτική ώστε να κυβερνηθεί ο τόπος μας με αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, αξιοπρέπεια και πρόοδο.

Σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία το ΠΑΣΟΚ διαθέτει τις απαντήσεις στα διακυβεύματα της εποχής μας, με προσήλωση στον προοδευτικό δημοκρατικό δρόμο υιοθετώντας μεταρρυθμιστικές προτάσεις και πρωτοβουλίες απέναντι στα προβλήματα της οικονομίας, της εργασίας, της παραγωγής, της περίθαλψης, της κοινωνικής συγκρότησης στην ψηφιακή εποχή, αλλά και της κλιματικής αλλαγής.

Με γνώμονα λοιπόν την απαγκίστρωση από πελατειακές σχέσεις αλλά και το λαικισμό, την προσήλωση στην αξιοκρατία και τον σεβασμό προς τον πολίτη, σας καλώ όλους να δώσουμε μαζί τον αγώνα για τη δημιουργία ενός κράτους που θα χαρακτηρίζεται από δικαιοσύνη, διαφάνεια, αξιοπρέπεια, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και ανισότητες, αλλά με προοπτική και υπερηφάνεια.

ΟΛΟΙ μαζί για την εθνική επανεκκίνηση.



In this article

Join the Conversation