Οριστικά καταργείται το εσπερινό Γυμνάσιο Παραμυθιάς. Η επίσημη απόφαση, η απάντηση Μπραΐμη και η λίστα των σχολείων που καταργούνται

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων μετά από τις γνωμοδοτήσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και τις προτάσεις των Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε τις συγχωνεύσεις...

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων μετά από τις γνωμοδοτήσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και τις προτάσεις των Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και όπως φαίνετε έγραψε τις γνωμοδοτήσεις στα παλιότερα των υποδημάτων.
Έτσι λοιπόν συμφωνά με την σημερινή επίσημη απόφαση το Εσπερινό Γυμνάσιο Παραμυθιάς καταργείται και συγχωνεύεται με το εσπερινό της Ηγουμενίτσας.

Η δήμαρχος Σουλίου Μπραΐμη Σταυρούλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της paramythia-online.gr, δήλωσε:
Η δημοτική αρχή του Δήμου Σουλίου με τεκμηριωμένες θέσεις και παιδαγωγικά επιχειρήματα, στοχευμένα, μεθοδικά και διεκδικητικά προσπάθησε να αποτρέψει την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων  για συγχώνευση του εσπερινού γυμνασίου Παραμυθιάς (Ουσιαστικά για κατάργηση του). Παρ’ όλα αυτά οι προσπάθειές δεν απέδωσαν και εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για αυτό.

Την σχετική λίστα με όλα τα σχολεια που καταργούνται, μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

In this article

Join the Conversation