Τι συμβαίνει με τα νέo κτίριo του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας…;

Εδώ και πολύ καιρό οι εργασίες έχουν σταματήσει και το κτίριο παραμένει ημιτελές

Πριν δύο περίπου χρόνια το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας ανακοίνωσε μετά «βαΐων και κλάδων» ότι ξεκινά την ανέγερση καινούργιου σταθμού υπεραστικών λεωφορείων στην περιοχή του Λαδοχωρίου Ηγουμενίτσας. Παρουσιάστηκαν μάλιστα και μακέτες του σύγχρονου κτιρίου στο ιδιόκτητο οικόπεδο του ΚΤΕΛ.

Εδώ και πολύ καιρό οι εργασίες έχουν σταματήσει και το κτίριο παραμένει ημιτελές, κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν γιατί θεωρούν ότι η περιοχή δεν είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους δραστηριότητες και ο εισαγγελέας έχει παρέμβει και εξετάζει την οικοδομική άδεια που εκδόθηκε από το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η διοίκηση του ΚΤΕΛ «παρασύρθηκε» από το Δήμαρχο Γιάννη Λώλο που τους υποσχέθηκε ότι μπορεί στο συγκεκριμένο οικόπεδο να κατασκευαστεί υπεραστικός σταθμός ενώ στο Πολεοδομικό σχέδιο της Ηγουμενίτσας προβλέπεται άλλη θέση και ότι ο Δήμος θα τους παραχωρήσει γειτονική κοινόχρηστη έκταση για χώρο στάθμευσης αλλά η παραχώρηση αυτή δεν έγινε!

Όπως και να έχει, το θέμα, πέρα από τη νομιμότητά του, είναι πολύ σοβαρό και κάποιοι πρέπει να ενημερώσουν τους πολίτες για το τι ακριβώς συμβαίνει και τι θα γίνει στη συνέχεια…




Απο το epiruspost

In this article

Join the Conversation