Αποκριάτικο πάρτυ το Σάββατο με ξυλοπόδαρους, μασκότ, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς και πολύ παιχνίδι, στην Παραμυθιά

Στην πλατεία Bvlgari μετα το πέρασμα του Διόνυσου

Ένα μεγάλο πάρτυ για μικρούς και μεγάλος διοργανώνει ο Δήμος Σουλίου το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Bvlgari στην Παραμυθιά.

  • Τριώροφοι ξυλοπόδαροι με την εντυπωσιακή τους παρουσία θα δημιουργήσουν το τρενάκι της χαράς.
  • Εντυπωσιακές μασκότ υποδέχονται τα παιδιά και φωτογραφίζονται μαζί τους. Προηγούνται κατά την διάρκεια της παρέλασης.
  • Εντυπωσιακές σαπουνόφουσκες σε γιγάντιο μέγεθος θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους σε ένα σόου πραγματικά μαγικό με πολύχρωμες φυσαλίδες οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους.
  • Κλόουν- Aνιματέρ θα απασχολούν τα παιδιά με διαγωνισμούς χορού, τραγουδιού και πασαρέλα αποκριάτικης στολής. Θα συνεχίσουν το πρόγραμμά τους με θεατρικά και ομαδικά παιχνίδια με μουσική υποστήριξη και βραβεία, χορευτικά τρενάκια παρέα, ένα απίθανο μουσικοκινητικό παιχνίδι και με σκετς παντομίμας, που συμμετέχουν και τα παιδιά. Ανεβάζουν το κέφι στα ύψη με ένα μουσικοχορευτικό αποκριάτικο ξεφάντωμα με όλες τις τελευταίες γνωστές επιτυχίες και φυσικά με το γαϊτανάκι, στο οποίο συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι.
  • Ταχυδακτυλουργός Tzortzio θα παρουσιάσει ένα μοναδικό magic show στο οποίο θα εξαφανίσει αντικείμενα, θα κάνει άλλα να «πετάξουν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων και το αγαπημένο των παιδιών, θα εμφανίσει ζωάκια.
In this article

Join the Conversation