Ο ΜΕΣ Προδρομίου για την αποκριάτικη εκδήλωση της Κυριακής.

Ευχαριστήριο

Ήταν όλα υπέροχα!
Ήταν όλοι υπέροχοι!

Μια βραδιά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κέφι, χορός, ξεφάντωμα από μικρούς και μεγάλους! Η μεγαλύτερη φωτιά της Αποκριάς στον Δήμο μας γίνεται στο Προδρόμι και αυτό είναι πλέον θεσμός!

Για ακόμη μια φορά η ξεχωριστή πινελιά της εκδήλωσης ήταν τα παραδοσιακά δρώμενα υπό τη καθοδήγηση του Βασίλη Πέτσιου, του οποίου η συμβολή ανεβάζει κάθε φορά τον πήχυ και ψηλότερα.
Ευχαριστούμε θερμά και τους δεκάδες εθελοντές που μετείχαν στα δρώμενα καθώς και τα εκπληκτικά παιδιά που απαρτίζουν το παιδικό χορευτικό τμήμα .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές-στυλοβάτες του Συλλόγου μας που δουλέψανε μέρες για όλη αυτή τη προετοιμασία , Αντώνη Γεωργίου, Αλέξανδρο Γεωργίου, Ελενη Μποζουρη, Σωτήρη Γεωργίου και φυσικά στους ετοιμοπόλεμους ψήστες μας Χρήστο Τσαρκοβίστα, Άνθιμο Δημου, Andreas Dalibozhek.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους εθελοντές μας Γιάκη Βάνα, Άννα Βαρβέρη,Πέτσιου Βασιλική,Πέτσιου Μαριάννα,Μίνη Μαρία,Δημήτρη κ Αλεξάνδρα Παναγιώτου,Δημητρίου Λευκοθέα και τους εθελοντές μας για τα δρώμενα που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για άλλη μια φορά.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δημος Σουλιου για τη συνεργασία και τη στήριξη.
Το Κρεοπωλείο Κωνσταντίνου Τσίλη και τον Θεόδωρο Θ. Αναστασίου για τη χορηγία τους προς το Σύλλογο μας.

Μα πιο πολύ απ’όλους ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες στους εκατοντάδες του κόσμου που μας τιμά και μας στηρίζει σε κάθε μας προσπάθεια.

40χρόνια ΜΕΣΠ και συνεχίζουμε !!

Καλή Σαρακοστή!
Και του χρόνου να είμαστε γεροί, όλοι και όλες παρόντες και ακόμη περισσότεροι να ανταμώνουμε!

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Προδρομίου



In this article

Join the Conversation