Ο Παπουτσής στην Ηγουμενίτσα για το μεταναστευτικό

Δίωρη σύσκεψη για το οξύ μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην ακριτική πόλη, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.Ο υπουργός...

Δίωρη σύσκεψη για το οξύ μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην ακριτική πόλη, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.Ο υπουργός άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που του έθεσαν οι αρμόδιοι φορείς για το θέμα και δεσμεύτηκε ότι άμεσα, θα προχωρήσει τις διαδικασίες για την επίλυση του προβλήματος.

Ο κ. Παπουτσής είπε ότι περιμένει από τον δήμαρχο της πόλης αλλά και την τοπική κοινωνία την υπόδειξη της κατάλληλης περιοχής προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα δημιουργηθεί στην Θεσπρωτία, Κέντρο Προσωρινής Υποδοχής ή Κέντρο Κράτησης μεταναστών.Όπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τις υπεραξίες που δημιούργησαν στην Ηγουμενίτσα τα δύο μεγάλα έργα, η Εγνατία Οδός και το Νέο Λιμάνι.

Την σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν, εκπρόσωποι των φορέων, καθώς και οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές συγκάλεσε ο δήμαρχος της Ηγουμενίτσας, Γιώργος Κάτσινος. Ο κ. Κάτσινος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις δεσμεύσεις του υπουργού και τις προοπτικές επίλυσης του προβλήματος.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!