H Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας για την Ημέρα Περιβάλλοντος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΗΠΕΙΡΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Το Σάββατο και την Κυριακή 04 και 05 Ιουνίου, στα πλαίσια του Εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΗΠΕΙΡΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
Το Σάββατο και την Κυριακή 04 και 05 Ιουνίου, στα πλαίσια του Εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος η οποία τελέστηκε φέτος υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Κάρολου Παπούλια, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τους Δήμους του νομού αλλά και με εθελοντικές και περιβαλλοντικές Οργανώσεις, συμμετείχε σε συμβολικούς καθαρισμούς παραλιών και δασών από σκουπίδια, καθώς και σε ενημερώσεις πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους συμμετείχαν στις δράσεις αυτές, ιδιαίτερα τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχαιολογικών χώρων Ν. Θεσπρωτίας, τον Φορέα Διαχείρισης Στενών Καλαμά καθώς και τον Κωπηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας τα μέλη των οποίων, ενίσχυσαν με τη δράση τους αυτή τη περιβαλλοντική συνείδηση όλων μας, στέλνοντας το μήνυμα για ένα καλύτερο περιβάλλον το οποίο απαιτούμε και στο οποίο θέλουμε να ζούμε. 

In this article

Join the Conversation