Ο Βασίλης Γιόγιακας για την εκ νέου παραχώρηση των Κατασκηνώσεων Παραμυθιάς στον Δήμο Σουλίου

Δήλωση

«Χρειάστηκε η πολύμηνη συνεργασία σε επίπεδο γραφείων Υπουργών και υπηρεσιακών στελεχών Υπουργείων, για ξεπεραστούν διάφορα εμπόδια και η παραχώρηση να γίνει με τρόπο νόμιμο και ασφαλή» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιαγιάκας με αφορμή την εκ νέου παραχώρηση των κατασκηνώσεων της Παραμυθιάς στο Δήμο Σουλίου.

Ο Βασίλης Γιογιακας ευχαρίστησε την Υπουργό Παιδείας και τον Υπουργο Εσωτερικών  και ευχήθηκε ο ο χώρος να εξελιχθεί σε μια εστία πολιτισμού, αναψυχής και αθλητισμού

Συγκεκριμένα:

«Χρειάστηκε η πολύμηνη συνεργασία σε επίπεδο γραφείων Υπουργών και υπηρεσιακών στελεχών των Υπουργείων Παιδείας και Εσωτερικών προκειμένου να ξεπεραστούν διάφορα εμπόδια και η παραχώρηση να γίνει με τρόπο νόμιμο και ασφαλή. Θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό την κυρία Κεραμέως και τον κύριο Πέτσα, τους συνεργάτες τους καθώς και τους αρμόδιους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που “έτρεξαν” το θέμα με συνέπεια. Εύχομαι ο χώρος να εξελιχθεί σε μια εστία πολιτισμού, αναψυχής και αθλητισμού για τους δημότες του Σουλίου αλλά και για ολόκληρη την περιοχή μας ».




In this article

Join the Conversation