H υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αγγελική Μέμμου, για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Δήλωση

Φίλες & φίλοι, το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου, ανέδειξε την καθολική επικράτηση των συντηρητικών πολιτικών δυνάμεων, γεγονός που οφείλει να προβληματίσει τον προοδευτικό χώρο. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η προοδευτική δύναμη που μπορεί να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Η σημαντική αύξηση των ποσοστών του, υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη και την ελπίδα που εναπόθεσαν οι πολίτες στην δημοκρατική παράταξη.

Οι επόμενες εκλογές έρχονται και το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ οφείλει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να αναλάβει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο, εκφράζοντας έναν σύγχρονο, σοβαρό μετριοπαθή πολιτικό λόγο.

Είναι ο κύριος εκφραστής στην χώρας μας , της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας με βαθιές ιστορικές και κοινωνικές ρίζες.

Είναι αναγκαίο και μπορεί να εκφράσει τους προοδευτικούς πολίτες, χωρίς κραυγές αλλά με σύνεση και ωριμότητα να διαπραγματευτεί για μια σταθερή οικονομία, ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, μια φιλελεύθερη Δημοκρατία με ισχυρούς θεσμούς.

Η σημαντική αυτή επιτυχία, αποτυπώθηκε και στον δικό μας νομό και θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου Μάγδα και Χρήστο για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσαν.

Τέλος, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω, τους πολίτες της Θεσπρωτίας, που στήριξαν την προσπάθεια της παράταξης και να τους προτρέψω να το ξανακάνουν στις εκλογές που έρχονται.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ , σε όσους με τίμησαν προσωπικά με την ψήφο τους σε αυτήν την πρώτη μου πολιτική -εκλογική προσπάθεια και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Προσπάθησα να εκφράσω και να κάνω έναν αγώνα ακραιφνώς πολιτικό με ήθος και αξιοπρέπεια.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στους φίλους που είναι σαν οικογένεια!

Ο αγώνας συνεχίζεται. Ήταν τιμή μου!
Αγγελική Μέμμου




In this article

Join the Conversation