5η Θεατρική Συνάντηση στη Παραμυθιά

Η προσήλωση σε μια δημιουργική συλλογικότητα που μέσω του θεάτρου που θα ανοίγει μικρές χαραμάδες στο κατευθυνόμενο θέαμα ήταν, είναι και θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ΘΕΑΤΟ....

 

Αυτό εν τέλει ήταν  το διακύβευμα των Θεατρικών Συναντήσεων που έδινε την ευκαιρία για ένα τριήμερο  στο ευρύτερο κοινό του τόπου μας να γνωρίσει και να διασκεδάσει  με την δουλειά  άλλων θεατρικών ομάδων, σε μια συνεύρεση μεγάλης σπουδαιότητας.

Για την φετινή 5η Θεατρική Συνάντηση η οποία  θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοέμβρη 2011 όπου  τα σύννεφα των πάσης φύσεων τοκογλύφων που έχουν πλακώσει τη χώρα  θα μαυρίζουν για τα καλά τους ορίζοντες και τη ζωή μας, η θεατρική μας ομάδα θα προσπαθήσει να μετριάσει το κλίμα .  Αναβαθμίζοντας και διευρύνοντας το περιεχόμενο αυτών των Συναντήσεων  , θέλοντας να τις μετατρέψει  σ΄ένα  ενιαίο ποιοτικό καλλιτεχνικό  πανηγύρι , σε μια γιορτή του ερασιτεχνικού θεάτρου, που θα ανακατέψει τους ερασιτέχνες ηθοποιούς τόσο μεταξύ τους όσο και με τον κόσμο, με αντικειμενικό σκοπό να φέρει το χαμόγελο και το γέλιο στα χείλη  των θεατών.
 
Ο γενικός σχεδιασμός  της  5η ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ  έχει ως εξής :

Α. Αφιέρωμα σε θεματολογία που συζητείται στην ομάδα με την παρουσίαση μιας ανάλογης θεατρικής παράστασης από ερασιτεχνική θεατρική ομάδα την πρώτη μέρα και
Β. Την δεύτερη κύρια  μέρα   σπονδυλωτή παράσταση κωμικών /σατυρικών Δεκάλεπτων μονόπρακτων δεμένα  με κωμικές γέφυρες και ιντερμέδια  από τη Θ.Ε.Α.Τ.Ο.
Γ. Απονομή βραβείων συμμετοχής – λήξη .

  Προσκαλούνται λοιπόν όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και Λευκάδας να ανταποκριθούν στην πρόσκληση  και να συμμετάσχουν με  κωμικά/σατυρικά  δεκάλεπτα θεατρικά δρώμενα   που θα δένονται με κωμικές «γέφυρες» από την ομάδα μας και μέσα σε έναν ενιαίο σκηνικό χώρο θα αποτελέσουν  μέρος μίας ενιαίας  παράστασης. (Το Δεκάλεπτο  μπορεί να βασίζεται σε πρωτότυπα κείμενα ή σε κείμενα  συγγραφέων, ή ακόμα σε αποσπάσματα θεατρικών έργων με κωμικό – σατυρικό χαρακτήρα που είχατε παίξει στο παρελθόν).
 
  Έτσι λοιπόν περιμένουμε άμεσα την δήλωση συμμετοχής σας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ώστε να έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το ενδιαφέρον σας και να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός μας. Στη συνέχεια και για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή σας παρακαλούμε αποστείλετε μέχρι 
25 Σεπτεμβρίου 2011 :
• ένα DVD με βιντεοσκοπημένο το κωμικό δρώμενο 
•  το βιογραφικό της ερασιτεχνικής ομάδας και λίγα λόγια για το έργο
• κατάλογο ηθοποιών και συντελεστών
• φωτογραφίες (2-3)του δρώμενου σε ηλεκτρονική μορφή (jpg)

 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932773519 – 2666022206 (Γιάννης Δημάκας)
6974026937    ( Χρύσα Σιώπη)
6938344475    (Χρύσα Γκορέζη)

E-mail : [email protected], [email protected], [email protected]

Ταχυδρομική Διεύθυνση : 
Θ.Ε.Α.Τ.Ο.
Παραμυθιά Θεσπρωτίας
Τ.Κ.  46200

Φίλοι, ερασιτέχνες θεατρίνοι , θα είναι ονειρεμένη η στιγμή που θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια με το κρασί γύρω από το ίδιο τραπέζι ,  γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας για μια δυναμική συμμετοχή. Η ΘΕΑΤΟ σας περιμένει με τις αγκαλιές ανοιχτές.

Καλή αντάμωση

In this article

Join the Conversation