Στατιστικά επισκεψιμότητας 1ου εξαμήνου 2011

Με σημαντική αύξηση στις επισκέψεις έκλεισε το πρώτο εξάμηνο το 2011 για την Παραμυθιά online. Η ιστοσελίδα μας δέχτηκε συνολικά 3.592.970 hits απο 1/1 μέχρι 30/6, σημειώνοντας αύξηση...

Με σημαντική αύξηση στις επισκέψεις έκλεισε το πρώτο εξάμηνο το 2011 για την Παραμυθιά online. Η ιστοσελίδα μας δέχτηκε συνολικά 3.592.970 hits απο 1/1 μέχρι 30/6, σημειώνοντας αύξηση 23% σε σχέση με το ίδιο εξάμηνο πέρυσι και 7% με το προηγούμενο εξάμηνο. Ο μ/ο των επισκέψεων ανά ημέρα κυμαίνεται στις 21.812. Και αυτό το εξάμηνο η Αγγλική έκδοση της σελίδα μας ήταν ο αποδέκτης των περισσότερων επισκέψεων εκ των οποίων το 77% προέρχεται από την Βόρεια Ευρώπη.

Από την σελίδα των τοπικών ειδήσεων ενημερώνονται καθημερινά 689 (μ/ο ανα ημέρα) μοναδικοί επισκέπτες, σημειώνοντας αύξηση κατά 14%.

Αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά που μας εμπιστεύεστε και που μας τιμάτε με την καθημερινή παρουσία σας κάνοντάς μας έτσι την μεγαλύτερη ιστοσελίδα τοπικού ενδιαφέροντος στην Ήπειρο (όχι δημοσιογραφικές) και υποσχόμαστε καινοτόμες δράσεις και σημαντικές αλλαγές για το προσεχές μέλλον.

Τέλος, για άλλη μια φορά θα θέλαμε να τονίσουμε πως δεν είμαστε δημοσιογράφοι, ούτε η σελίδα μας είναι δημοσιογραφική. Κάνουμε το χόμπι μας και εργαζόμαστε εθελοντικά τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μας, με σκοπό την παρουσίαση της Παραμυθιάς και του Δήμου Σουλίου στο ευρύ κοινό των χρηστών του Internet για την τουριστική ανάπτυξή της περιοχής μας. Oι ειδήσεις απλά μας προέκυψαν και τις παρουσιάζουμε αντικειμενικά χωρίς καμία εμπάθεια και κυρίως χωρίς καμία πρόθεση για πολιτικές προπαγάνδες. 

Κριτικές και σχόλια που γίνονται κατά καιρούς, είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα, μας αγγίζουν και μας βοηθούνε να διορθώνουμε ατέλειες και λάθη και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε.

Paramythia online

In this article

Join the Conversation