Ενεργειακά πρωτοπόρος η Παραμυθιά με 2 μεγάλες επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες

Tην εγκατάσταση νέου φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 2 ΜW με trackers διπλού άξονα στην Παραμυθιά ανέλαβε η Heliosres ενώ στην δημοσιότητα έρχονται πληροφορίες και για το αιολικό πάρκο που...

Tην εγκατάσταση νέου φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 2 ΜW με trackers διπλού άξονα στην Παραμυθιά ανέλαβε η Heliosres ενώ στην δημοσιότητα έρχονται πληροφορίες και για το αιολικό πάρκο που θα υλοποιηθεί στο Πολύδροσο Παραμυθιάς από εταιρεία του Μυτιληναίου.

Το συγκεκριμένο φωτοβολταϊκό πάρκο αναμένεται να παράγει σε ετήσια βάση περίπου 3.700.000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας, αποτρέποντας αντίστοιχα την έκλυση τουλάχιστον 3.150 τόνων διοξειδίου του άνθρακα. Σημειώνεται, ότι η Heliosres έχει έως σήμερα υλοποιήσει εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 9 MW πανελλαδικά, ενώ μέσα στο επόμενο τετράμηνο θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση νέων σταθμών συνολικής ισχύος 3,6 MW.

Πολύ επιτυχημένη είναι η παρουσία της Heliosres και στην αγορά των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, έχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και έως σήμερα ολοκληρώσει την εγκατάσταση 90 συστημάτων πανελλαδικά. Το σύνολο των παραπάνω υλοποιημένων εγκαταστάσεων κατατάσσουν την Heliosres ανάμεσα στους μεγαλύτερους εγκαταστάτες της χώρας μας.

In this article

Join the Conversation