Πέντε Κροάτες συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα

Ηλικίας από 25 μέχρι 41 ετών


Πέντε ακόμη Κροάτες συνελήφθησαν στη διάρκεια της νύχτας, αυτή την φορά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου είχαν φτάσει από την Αθήνα προσπαθώντας να διαφύγουν στην Ιταλία.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 25 μέχρι 41 ετών. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού λιμένα εξωτερικού σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με προορισμό το Μπάρι, διαπιστώθηκε ότι η ομάδα των πέντε Κροατών δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς τον λόγο και την διάρκεια παραμονής τους στη χώρα. Δήλωσαν ότι έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και επιστρέφουν στην χώρα τους, χωρίς να φέρουν μαζί τους καμία αποσκευή.

Και οι πέντε κρίθηκαν ύποπτοι για συμμετοχή τους στα επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα και στις αιματηρές συμπλοκές. Έτσι ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας στην οποία παραδόθηκαν οι πέντε Κροάτες για την περαιτέρω έρευνα.

Οι πέντε Κροάτες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία της Αθήνας που χειρίζεται την υπόθεση. Το δρόμο για την Αθήνα πήρε και ο 19χρονος που συνελήφθη στην Κακαβιά στην προσπάθειά του να διαφύγει προς την Αλβανία.
In this article

Join the Conversation