Ευχαριστήριο της ΘΕΑΤΟ προς την Π.Ο.Α.Υ.Σ.

Δελτίο τύπου

Δελτίο Τύπου
Ευχαριστήριο της ΘΕΑΤΟ στην Π.Ο.Α.Υ.Σ. «Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών» και τον πρόεδρό της κο Φάτσιο Σοφοκλή

Η ΘΕΑΤΟ Παραμυθιάς (Θεατρικός Σύλλογος – Παραμυθιά Θεσπρωτίας), μία από τις αρχαιότερες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της χώρας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την Π.Ο.Α.Υ.Σ. (Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών)  που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για να συνδράμει ώστε να πραγματοποιήσουμε τις μετακινήσεις της ομάδας μας και συγκεκριμένα της παράστασής μας «12 Ένορκοι» στα Πανελλήνια Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της χώρας με αποκορύφωμα το 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρα.

Η ΘΕΑΤΟ έχοντας δουλέψει σκληρά και ακατάπαυστα 27 ολόκληρα χρόνια , εκπροσωπεί με την συμμετοχή της στα Πανελλήνια φεστιβάλ τον Δήμο Σουλίου και τον Νομό Θεσπρωτίας με «όχημα» το θέατρο και τον πολιτισμό και μοναδικό βοηθό την συμπαράσταση και το χειροκρότημα του κόσμου.
Είναι λοιπόν προφανές ότι χωρίς την υποστήριξη της Π.Ο.Α.Υ.Σ. δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να ταξιδέψει την δουλειά της και τον τόπο της σε όλη την Ελλάδα.

Το ευχαριστήριο αυτό αποτελεί μια ελάχιστη απόδειξη της ευγνωμοσύνης μας προς την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και προς τον πρόεδρό της Θεσπρωτό-Παραμυθιώτη κ. Φάτσιο Σοφοκλή διότι χωρίς την συνδρομή τους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τις δράσεις μας.

Με τιμή

Θεατρικός Σύλλογος
ΘΕΑΤΟ Παραμυθιάς




In this article

Join the Conversation