Ευάγγελος Γκάτζιας | Ο υποψήφιος στο τοπικό της Παραμυθιάς με την παράταξη ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας συστήνεται.

Δήλωση

Αστυνομικός. Ανακριτικός υπάλληλος έχοντας υπηρετήσει σε κεντρικές υπηρεσίες της Αττικής και βρίσκομαι στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς. Εργαζόμενος πάντα με ζήλο μαζί με τους συναδέλφους μου βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του πολίτη κερδίζοντας ευμενή σχόλια για την υπηρεσία σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πρώην Πρόεδρος και ενεργεία Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Προδρομίου.

Ως πρόεδρος που έχω διατελέσει στην Κοινότητα Προδρομίου καταφέραμε με το τοπικό συμβούλιο να αντιμετωπίσουμε στο έπακρον τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης στους κατοίκους.

Μέλος του Φιλοπρόοδου Όμιλου Παραμυθιάς και του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Προδρομίου.

Ως μέλος του ΦΟΠ, του παλιότερου συλλόγου της Θεσπρωτίας αποτελούμενος από μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων , μου προτάθηκε και με χαρά αποφάσισα να συνεισφέρω και να συμβάλω σε όσα απαιτούσε ένας τόσο σημαντικός σύλλογος.
Ως μέλος του Μ. Ε. Σ.Προδρομίου καταφέραμε επιτυχώς να οργανώσουμε εκδηλώσεις, πρωτοπόρες και συλλογικές δράσεις διατηρώντας και βελτιώνοντας έτσι ένα δυναμικό εκπολιτιστικό σύλλογο.

Μου δόθηκε η επιλογή να επιστρέψω στο τόπο όπου μεγάλωσα και ήταν απόφαση συνειδητή. Θέλω με την οικογένεια μου να βρισκόμαστε εδώ προσφέροντας και προσπαθώντας καθημερινά, δίνοντας έτσι και ένα κίνητρο σε όσους ταλαντεύονται για μια τέτοια απόφαση μετεγκατάστασης στη φύση.

Μεγαλώνοντας και ζώντας σε ένα τέτοιο τόπο διαπιστώνω τον πλούτο της φύσης που κάποιες φορές δεν αντιλαμβανόμαστε μέσα στην καθημερινότητα και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πόλης μας που μπορούμε να αποκτήσουμε με την συλλογική προσπάθεια, τον εθελοντισμό και την πίστη για το καλύτερο.
Στη μέχρι τώρα προσπάθεια μου αυτός είναι ο γνώμονας να μπορούμε να βάζουμε στη καθημερινότητα μας αγάπη, ενσυναίσθηση, θέληση και προπαντός κατανόηση και επίλυση των όποιων εμποδίων σταθούν στη πορεία μας.

Εντάχθηκα στην ομάδα του Γιάννης Καραγιάννης, τον οποίο γνωρίζω και εμπιστεύομαι από μικρό παιδι,με το συνδυασμό Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας( ΔΗΜ.Ο.Σ) συνειδητά καθώς θεωρώ πως μπορώ να συμμεριστώ και να υλοποίησω, εγώ και η ομάδα μας, τις προσδοκίες μας στις εκάστοτε ανάγκες που έχει ο τόπος μας. Με αποφασιστικότητα, σεβασμό και ανιδιοτέλεια ως προς τις απαιτήσεις, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες να μπορούμε όλοι μας να ζούμε αρμονικά, χαρούμενοι, κάνοντας τα προβλήματα απλά “προβληματισμούς”.

Χρειάζομαι τη στήριξη σας, την θετική σας ενέργεια και βοήθεια σας ώστε να παραμείνω στο τόπο μου, να προσπαθήσω για τον τόπο μου, να παμε ένα βήμα πιο ψηλά, γιατί πάντοτε πρέπει να βάζουμε στόχους και να νιώθουμε ευγνώμονες ακόμα κ αν τους αγγίξουμε και ακόμα περισσοτερο ευλογημένοι όταν τελικά τους επιτύχουμε!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους! Πιστεύω σε ένα θετικό αποτέλεσμα… Σας θέλω μαζί μου σε αυτό το βήμα!

Με εκτίμηση,
Βαγγέλης Γκάτζιας.



In this article

Join the Conversation