Ευάγγελος Μπάμπας | Ο υποψήφιος στο τοπικό της Παραμυθιάς με την παράταξη ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας συστήνεται.

Δήλωση

Από πολύ μικρός έμαθα πόσο σημαντικό είναι να προσφέρεις, όσο και όπως μπορείς! Έμαθα να πορεύομαι με πνεύμα σύμπνοιας και αλληλεγγύης, εξομαλύνοντας συγκρούσεις και αντίθεσεις με γνώμονα την επίτευξη ενός κοινού στόχου, το θετικό για όλους αποτέλεσμα.

Βίωσα και βιώνω την ικανοποίηση της δημιουργίας σε πολλούς τομείς και μοιράστηκα τη χαρά αυτή με φωτεινούς ανθρώπους.

Η απόφασή μου να συμμετέχω για πρώτη φορά στα κοινά μέσω των δημοτικών εκλογών δεν ήταν απλή και σε καμία περίπτωση επιπόλαιη. Όσο κι αν ακούγεται σαν προεκλογικο κλισέ,αγαπώ βαθιά αυτόν τον τόπο και χαίρομαι όταν τον βλέπω να προοδεύει. Η πρόοδος όμως δεν είναι μια απλή υπόθεση,απαιτεί κόπο και χρόνο, θέληση και υπομονή. Δεν αρκούν μόνο οι ιδέες, βασικός παράγοντας είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι με ρεαλισμό και δημιουργικότητα θα τις κυνηγήσουν, θα τις στηρίξουν και θα τις υλοποιήσουν. Άνθρωποι με όρεξη, ενημερωμένοι και έτοιμοι να δώσουν μάχες.

Τίποτα διαχρονικά δεν κατακτήθηκε χωρίς αγώνα,πολλές φορές ακόμα και τα αυτονόητα πρέπει να τα διεκδικήσεις και να αγωνιστείς γι’ αυτά.

Με κίνητρο λοιπόν, την αγάπη μας για την Παραμυθιά και την πίστη στους ανθρώπους της,συγκροτείται μία ομάδα από πολίτες που ως κοινό παρονομαστή εχουν την όρεξη για ομαδική δουλειά και έχω την τιμή να αποτελώ μέλος της.

Συντασσόμαστε στο πλευρό του δημάρχου Γιάννης Καραγιάννης και του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ πιστεύοντας πως η συμβολή όλων μας είναι απαραιτητη ώστε να οδηγηθεί η Παραμυθιά εκεί που επιθυμούμε και της αξίζει.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και ευελπιστώ σε έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα!

Με εκτίμηση
Ευάγγελος Δ. Μπάμπας.



In this article

Join the Conversation