Συνελήφθη πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας γιατί ταχυδρόμησε 32άρι πιστόλι με 47 σφαίρες

UPDATE  Συντάκτης: Αναστασίου Βαγγέλης Ράδιο Ηγουμενίτσα Ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πάντος βρέθηκε στα κρατητήρια της τοπικής αστυνομίας όλη την νύχτα από μια κεραία που ήταν πιστόλι. Στα...

UPDATE

 Συντάκτης: Αναστασίου Βαγγέλης Ράδιο Ηγουμενίτσα

Ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πάντος βρέθηκε στα κρατητήρια της τοπικής αστυνομίας όλη την νύχτα από μια κεραία που ήταν πιστόλι.

Στα Σύβοτα Θεσπρωτίας όπου μένει ο πρώην Δήμαρχος είχε πάει τεχνικός του Internet να φτιάξει μία εγκατάσταση.

Τελειώνοντας ξέχασε στο σημείο ένα ανταλλακτικό το οποίο και ζήτησε από τον πρώην Δήμαρχο να του το ταχυδρομήσει.

Ο πρώην δήμαρχος αντί για το ανταλλακτικό όμως ταχυδρόμησε ένα 32αρι πιστόλι με 47 σφαίρες. Ο καταστηματάρχης παρέδωσε χθες το απόγευμα το δέμα στο Αστυνομικό Τμήμα της Κατσικάς, το οποίο και κίνησε της διαδικασίες για να συλληφθεί στην Ηγουμενίτσα εχτές το απόγευμα ο πρώην δήμαρχος της πόλης, που πέρασε όλη την νύχτα κρατούμενος. Ο Θωμάς Πάντος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του αυτοφώρου

 

 

Συντάκτης: Ηλίας Μάκος Κάτοψη 

 “Πάνε να με μπλέξουν και να με διασύρουν”, ήταν οι πρώτες κουβέντες πρώην δημάρχου Ηγουμενίτσας, που συνελήφθη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας για οπλοκατοχή. 

Θεωρεί ότι είναι άδικα στο στόχαστρο και από την πρώτη στιγμή μιλάει για αστεία υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος υποστηρίζει αντί να στείλει κεραία internet σε τεχνικό που την είχε ξεχάσει στο σπίτι του, του ταχυδρόμησε, από λάθος, γιατί είναι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, περίστροφο, που ήταν οικογενειακό κειμήλιο. Οι αποδέκτες του περιστρόφου, δεν ανέφεραν ότι είχε πρόθεση να τους απειλήσει.

In this article

Join the Conversation