Το Α.Τ. Παραμυθιάς επισκέφτηκε το Τοπικό του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. και ο Δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης

Δελτίο τύπου

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 το ψηφοδέλτιο του τοπικού Παραμυθιάς της Δημοτικής Ομάδας Συνεργασίας, παρουσία του Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Καραγιάννης, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συστηθούμε, να γνωριστούμε και κυρίως να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν την Κοινότητα Παραμυθιάς, ώστε μελλοντικά να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία για το καλό όλων.

Σε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Διοικητή Κύριο Μαρκουτσάκη, μεταξύ άλλων καταθέσαμε προτάσεις που αφορούν:

  • Την ασφάλεια των πολιτών σε θέματα καθημερινότητας.
  • Την προστασία των πολιτών από επιτήδειους με σκοπό την εξαπάτηση (διαδικτυακά, τηλεφωνικά).
  • Την συνεργασία Δημοτικής Αρχής – Τοπικής Κοινότητας – Αστυνομίας για την σωστή ενημέρωση όλων των πολιτών και ειδικά των Νέων, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ημερίδων, για την οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή αγωγή.

Επιβεβαιώσαμε επίσης την άψογη επικοινωνία και συνεργασία της Αστυνομίας με την Δημοτική Αρχή και κατ’επέκταση με την κοινότητα μας.

Καταλήξαμε πως σε πρώτο πλάνο είναι ο πολίτης, πράγμα που ταυτίζεται με τον σκοπό μας, αμφότεροι δεσμευτήκαμε να συνεργαστούμε για την διατήρηση και εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής καθημερινότητας για τους συμπολίτες μας και ανυπομονούμε για ακόμα μια φορά να μιλήσουμε με πράξεις.

Ευχαριστούμε και πάλι τον Διοικητή Κ.Μαρκουτσάκη καθώς και τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους του Α.Τ Παραμυθιάς για την διάθεση του πολύτιμου χρόνου τους.

Με εκτίμηση,
Οι υποψήφιοι για την Κοινότητα Παραμυθιάς
με τον Συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ.

In this article

Join the Conversation