Μια συγκινητική ιστορία. Δεύτερη περίπτωση τραυματισμού πελαργών και επέμβασης του φιλοζωικού σωματείου.

Την άμεση επέμβαση του φιλοζωικού σωματείου Παραμυθιάς, για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα, προκάλεσε ο τραυματισμός ενός μικρού πελαργού και η αδυναμία ενός άλλου να πετάξει. Οι γονείς των...

Την άμεση επέμβαση του φιλοζωικού σωματείου Παραμυθιάς, για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα, προκάλεσε ο τραυματισμός ενός μικρού πελαργού και η αδυναμία ενός άλλου να πετάξει. Οι γονείς των 2 πελαργών ξεκίνησαν το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής, με τα 2 μικρά να προσπαθούν να πραγματοποιήσουν το παρθενικό τους πέταγμα. Δυστυχώς το ένα δεν τα κατάφερε, ενώ το δεύτερο, λειτουργώντας το αδελφικό του συναίσθημα, επέστρεψε για να ταΐσει το πρώτο και στην προσπάθεια του, έπεσε από την φωλιά του και τραυματίστηκε.

Η επέμβαση του φιλοζωικού σωματείου Παραμυθιάς, ήταν άμεση και κλιμάκιό τους, με επικεφαλή τον Μπρέστα Δημήτριο (φωτογραφια), σε συνεργασια με το Δήμο και τη ΔΕΗ, παρέλαβε τους 2 μικρούς πελαργούς και μετά τις πρώτες βοήθειες από το κτηνίατρο Καλόγερο Παναγιώτη, οργάνωσαν το ταξίδι για το τραυματισμένο φίλο μας, στο κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων στην Αίγινα.

Φανερά συγκινημένος ο Μπρέστας Δημήτριος μίλησε στην Paramythia-online.gr και αναφέρθηκε στα ανθρώπινα συναισθήματα των πελαργών και στην αυτοθυσία του ενός για να σώσει τον μικρό του αδελφό, τονίζοντας την αναγκαιότητα προστασίας των αγαπημένων μας επισκεπτών.

Μαθήματα ευαισθησίας και ανθρωπιάς από το φιλοζωικό σωματείο Παραμυθιάς, που χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας.

In this article

Join the Conversation