Τον Εμπορικό Σύλλογο, ευχαριστεί ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Γεώργιος Ντάγκας

Δήλωση

Θέλω να ευχαριστήσω τον εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα δύο χρόνια τής θητείας μου ως αρμόδιος αντιδήμαρχος εμπορίου.

Σ’αυτά τα δύο χρόνια συνεργασίας πραγματοποιήσαμε αρκετές συναντήσεις όπου μέσα από τίς συζητήσεις και την ανταλλαγή απόψεων καταφέραμε νά πραγματοποιήσουμε αρκετές δράσεις που είχαν ως στόχο την τόνωση τής εμπορικής κίνησης στήν πόλη μας. (Λευκή νύχτα, καρναβάλι, πολιτιστικό καλοκαίρι, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις,)

Παράλληλα από κοινού έγιναν βήματα για την διαφήμιση και την προβολή της Παραμυθιάς.

Μεγαλύτερή όμως ,σημασία έχει το γεγονός, πως αυτή ή δημοτική αρχή ήταν η μοναδική σ όλη την Ελλάδα που πήρε το ρίσκο και την γενναία απόφαση να οργανώσει την εμποροπανήγυρη, έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των εμπόρων της, έμποροι οι οποίοι κατά γενική ομολογία χρωστούν την επαγγελματική τούς επιβίωση στο ΛΑΠΟΒΟ τής Παραμυθιάς.

Έχοντας λοιπόν δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση συνεργασία μεταξύ μας, ευελπιστώ πως με την ψήφο των συνδημοτών μου την επόμενη πενταετία θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε περισσότερα πράγματα ούτως ώστε να τονωθεί ακόμη περισσότερο η εμπορική κίνηση στην πόλη μας

In this article

Join the Conversation