Βερα Βέρμπη | “Λυπάμαι ειλικρινά αν στενοχώρησα όσους δεν φοβήθηκα”

Δήλωση

Αγαπητοί μου συμπολίτες ,

Ο Δήμος μας και η ευρύτερη περιοχή τους τελευταίους μήνες ζει στον παλμό των αυτοδιοίκητών εκλογών. Εκλογές που θα κρίνουν κατά πολύ το άμεσο, αλλά και μακροπρόθεσμο μέλλον του δήμου μας .

Καλούμαστε με καθαρή σκέψη να επιλέψουμε τους εκπροσώπους που θα διαχειριστούν το μέλλον μας ,μετά από την μεγάλη οικονομική κρίση και την επιδημία του κορονοϊού . Σε αυτήν την συγκυρία αποφάσισα να πάρω μέρος στον αγώνα αυτό με το αγαπητό και άξιο Γιάννη Καραγιάννη .

Είναι γνωστή η αγάπη μου για τον δήμο μας και εν γένει της Παραμυθιάς στην οποία διαμένω μόνιμα και εργάζομαι ως δικηγόρος .

Επέλεξα συνειδητά να παραμείνω και να δραστηριοποιηθώ στην πόλη μου με μόνο κριτήριο την αγάπη μου προς αυτή, αγνοώντας πολλές άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες .Ως μάχιμη δικηγόρος έχω καταθέσει εδώ και 23 έτη σκληρών αγώνων για το δίκαιο και όσους συμπολίτες μου είχαν ανάγκη. Όμως για να προσφέρει κάποιος στο τόπο του δεν φτάνει η αγάπη.

Στην σύγχρονη εποχή με τις νέες τεχνολογίες την ραγδαία αύξηση του τουρισμού ,την μετακίνηση εργατικού δυναμικού δημιουργούν νέες προκλήσεις και σε μεγάλο βαθμό ανάγκη για πολύπλοκη νομική στήριξη της αυτοδιοίκησης .

Έθεσα λοιπόν αυτές τις γνώσεις που απέκτησα μαχόμενη στην διάθεση του Γιάννη Καράγιαννη για να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το δύσκολο έργο που θα επωμισθεί.

Όμως αυτή την ξεκάθαρη και τίμια θέση μου κάποιοι δυστυχώς για εκείνους ,αποφάσισαν να την λοιδορήσουν ,έτσι από την αρχή της προσπάθειάς μου δέχτηκα λεκτικές και αήθεις επιθέσεις ,προσβολές θίγοντας με άμεσα, ως άνθρωπο και καταξιωμένο επαγγελματία .Φυσικά καμία πολιτική δεν έγινε, καμία ανοιχτή συζήτησή για τις πολιτικές μου θέσεις και προτάσεις για την περιοχή μας.

Απολύτως αναμενόμενο από κάποιους που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με πραγματική πολιτική αλλά πολιτεύονται με μεθόδους παλιάς κακόγουστης ελληνικής ταινίας .Μέχρι εκεί φθάνουν οι αδυναμίες τους γιατί δυνατότητα να παράγουν πολιτική και έργο είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Παρόλα αυτά εγώ παρέμεινα στον αγώνα ,λυπάμαι ειλικρινά αν τους στενοχώρησα που δεν τους φοβήθηκα ,είμαι εδώ με την δύναμη της αγάπης μου για τον τόπο μου ,την εκτίμηση των συμπολιτών μου και την στήριξη του Γιάννη Καραγιάννη και των αξίων συνεργατών του .

Οι τοπικές εκλογές δεν έχουν κομματικό χρώμα. Αποφασίζουμε με το χέρι στην καρδιά για το μέλλον μας στο σπίτι μας

Είμαι εδώ και θα παραμείνω στον αγώνα για τον αγαπημένο μου τόπο και τίποτα δεν θα με απομακρύνει από αυτό τον σκοπό

In this article

Join the Conversation