Πενταπλή μεταγραφική ενίσχυση για το Σούλι Παραμυθιάς

Ανακοίνωση

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους εξής ποδοσφαιριστές: Παργανάς Νίκος, Καντρής Κωνσταντίνος, Ροντρίγκο Μεχμετάι, Βάτσιος Δημήτρης, Αντωνόπουλος Σταύρος

Ο Νίκος Παργανάς βρίσκεται στην ομάδα μας από την αρχή της προετοιμασίας και είναι ένας παίκτης με πολλα τρεξίματα στο χώρο του κέντρου ,γεγονός που λύνει τα χέρια του coach Ναστούλη.

Ο Καντρής Κωνσταντίνος είναι παλιός γνώριμος της ομάδας μας καθώς έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα μαζί μας πριν μερικά χρόνια.Ερχεται στην ομάδα μας από την Α.Ε Ν.Σ. για να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Ο Ροντριγκο είναι αυτο που έψαχνε η ομάδα μας για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής .Σε νεαρή ηλικία και πολλά υποσχόμενος θα αποτελεί και αυτός μέρος του παζλ .Ερχεται στην ομάδα μας από την Α.Ε Ν.Σ. .

Ο Αντωνοπουλος Σταύρος , επιστρεφει στην ομαδα μετα απο 4 χρονια . Ξεκίνησε απο τις ακαδημίες μας το ποδοσφαιρο , συμμετέχοντας στην συνέχεια και στην ανδρική ομάδα κατακτώντας τίτλους και εμπειρίες.

Τέλος, μια δυνατή επιστροφή με ένα παιδί από την Παραμυθιά. Ο Δημήτρης Βάτσιος μετά από ένα χρόνο απουσίας για επαγγελματικούς λόγους ,επιστρέφει στην ομάδα μας . Ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις .

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας .

In this article

Join the Conversation