Το νέο ΔΣ του ΟΛΗΓ

Ονόματα

Χωρίς εκπροσώπους των εργαζομένων, ούτε του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας – όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια – και χωρίς εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης, συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του – ιδιωτικών πλέον συμφερόντων – Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Το απόγευμα της 30ης Οκτωβρίου, αναρτήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ Α.Ε.) μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στην κοινοπραξία με επικεφαλής τον όμιλο Grimaldi.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα λειτουργήσει με πενταετή θητεία, σύμφωνα με το τροποποιημένο καταστατικό, από τις 20 Οκτωβρίου 2023 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2028.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που αναρτήθηκαν στο ΓΕΜΗ, ο κ. Αθανάσιος Πορφύρης παραμένει στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικού μέλους) τοποθετείται ο γιος του ισχυρού άντρα του ομίλου Grimaldi, ο Guido Grimaldi.

Αντιπρόεδρος – Μη Εκτελεστικό μέλος είναι ο Αθανάσιος Κουλούρης, ο οποίος συμμετείχε στην κοινοπραξία με τον όμιλο Grimaldi.

Το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνεται από 3 Έλληνες εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ (Σιγάλας Λουκάς, Βεγίρης Ευάγγελος, Δάμτσα Αγγελική – Αικατερίνη), τον ίδιο τον Emanuele Grimaldi ως μη εκτελεστικό μέλος και δύο ακόμη Ιταλούς (Pacella Diego και Boccheti Dario).

In this article

Join the Conversation