Συγκέντρωση των συνταξιούχων της Θεσπρωτίας

Την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί στο ΠΑΝΘΕΟΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

Η κυβέρνηση με μισές αλήθειες και μια πρωτοφανή προπαγάνδα ,μέσα από τα ΜΜΕ, προσπαθεί να αντικαταστήσει τη γνώση μας, την εμπειρία μας, ώστε να εμφανίσει τα ψίχουλα της πολιτικής της ως αυξήσεις στις συντάξεις μας.

Όμως όλες οι περικοπές όλων των κυβερνήσεων από το έτος 2010 σε όλα μας τα δικαιώματα είναι εδώ και κάνουν τις συντάξεις μας πενιχρά επιδόματα που μαυρίζουν την ζωή μας.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνταξιουχικών Οργανώσεων πήρε απόφαση να προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε μεγάλες κινητοποιήσεις των συνταξιούχων σε όλη τη χώρα με κορύφωση την οργάνωση Πανελλαδικής Συγκέντρωσης στην Αθήνα 24/11/2023 ημέρα Παρασκευή στη Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 12μ.μ.

Στα πλαίσια αυτά οι συνταξιουχικές οργανώσεις της Θεσπρωτίας, που οι ομοσπονδίες μας ανήκουν στην ΣΕΑ, αποφασίσαμε να οργανώσουμε συγκέντρωση – συζήτηση για τα προβλήματα μας στην Ηγουμενίτσα. Για αυτό σας καλούμε την Πέμπτη 09/11/2023 και ώρα 10:30 το πρωί στο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα.

Να δώσουμε μαζικά το «παρών» ,να νικήσουμε την μοιρολατρία, την επικίνδυνη λογική του τίποτα δεν γίνεται. Η πείρα δείχνει πως ότι μέχρι σήμερα έχει κατακτηθεί είναι αποτέλεσμα αγώνων.

Όλοι και όλες να διεκδικήσουμε ότι με την βία μας έχει αφαιρεθεί, ότι έχουμε πληρώσει σε όλη μας την ζωή, για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

Σωματείο συν/χων ΙΚΑ Θεσπρωτίας
Σύνδεσμός συν/χων Δημοσίων Υπαλλήλων Θεσπρωτίας
Ένωση συν/χων ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας

In this article

Join the Conversation