Ο Φορέας Διαχείρισης Καλαμά και Αχέροντα και το επιμελητήριο Θεσπρωτίας εξετάζονται για ένταξη στην εργασιακή εφεδρεία

Ο Φορέας Διαχείρισης Καλαμά και Αχέροντα και το επιμελητήριο Θεσπρωτίας είναι δύο από τους οκτώ φορείς του δημόσιου τομέα στην Ήπειρο που εξετάζονται για ένταξη στην εργασιακή εφεδρεία....

Ο Φορέας Διαχείρισης Καλαμά και Αχέροντα και το επιμελητήριο Θεσπρωτίας είναι δύο από τους οκτώ φορείς του δημόσιου τομέα στην Ήπειρο που εξετάζονται για ένταξη στην εργασιακή εφεδρεία.

Την λίστα συμπληρώνουν το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Ηπείρου, ο Φορέας Διαχείρισης Παμβώτιδας, η Εταιρία Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου και το Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Άρτας.

Σε όλη την Ελλάδα, 389 φορείς του δημοσίου τομέα, μπαίνουν στην διαδικασία εξετασης της εργασιακής εφεδρείας με στόχο τον εξορθολογισμό των δαπανών τους.

Η συλλογή δεδομένων βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως αναφέρει η αντιπροεδρία, στόχος της επεξεργασίας, είναι ο εξορθολογισμός των δαπανών και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών από το κράτος προς τους πολίτες. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στους εν λόγω φορείς δεν αποκλείεται να ενταχθούν στο θεσμό της εργασιακής εφεδρείας.

In this article

Join the Conversation