ΒΙΝΤΕΟ | Τα δύο νέα του βιβλία παρουσίασε ο Παναγιώτης Τσαμάτος στο θέατρο Καρκαμίσι.

«Μουργκάνα-Βουδαπέστη-Θεσσαλονίκη ένα σκαληνό ταξίδι … και άλλες βορειοδυτικές ιστορίες» και «Ιδιοχείρως»

Παρουσία μεταξύ άλλων του σεβ. Μητροπολίτου Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνα, του Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη, της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταυρούλας Μπραίμη και του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Θανάση Ντάνη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο θέατρο Καρκαμίσι, η παρουσίαση των 2 νεων βιβλίων του Παναγιώτη Τσαμάτου, «Μουργκάνα-Βουδαπέστη-Θεσσαλονίκη ένα σκαληνό ταξίδι … και άλλες βορειοδυτικές ιστορίες» και «Ιδιοχείρως»

Στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε απο τον Δήμο Σουλίου, την Εταιρία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, το Ίδρυμα Μελετών Ιονίου και Αδριατικού Χώρου και τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς, χαιρετισμούς απηύθυναν ο σεβ. Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνας και ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ενώ για το βιβλίο μίλησε ο  συγγραφέας και μελος του ΔΣ της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου Σπύρος Εργολάβος  και o Καθηγητής της Ιστορίας της Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Πέτσιος.

Αποσπάσματα από τα βιβλία απόδωσαν ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας «Μέσα από την Τέχνη» ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης ειχε ο Πρόεδρος του ΦΟΠ Χαράλαμπος Παντελής.

In this article