Μπαζάρ του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Εν Δράσει” για την ενίσχυση της “Φλόγας”

Ανακοίνωση

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εν Δράσει Ηγουμενίτσας, λειτούργησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2021. Είναι ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με αναπηρία, ένας χώρος φαντασίας, ανάπτυξης και βελτίωσης ικανοτήτων.

Ενόψει εορτών διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με όμορφες κατασκευές, κεράκια, βραχιολάκια κι άλλα διακοσμητικά που έφτιαξαν μόνα τους τα παιδιά του ΚΔΑΠ με σκοπό να ενισχύσουν τη ‘’ Φλόγα’’ Σύλλογος Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια, στο Τμήμα Ηπείρου- Ηγουμενίτσας.

Στο μπαζάρ συμμετείχαν ενεργά και οι ωφελούμενοι του Οικοτροφείου Ψυχικής Υγείας Φιλιατών, συνεισφέροντας στο έργο του ΚΔΑΠ και προσφέροντας χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ζεστή σοκολάτα στους πολίτες που τους επισκέπτονταν στο περίπτερο στην Πλατεία Δημαρχείου, στο κέντρο της πόλης.

Σας περιμένουν μέχρι και την Παρασκευή 15/12 να γνωριστείτε από κοντά και να στηρίξετε κι εσείς με τη σειρά σας αυτή την σπουδαία προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία και των ψυχικά πασχόντων, που δείχνουν το δρόμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς όλους εκείνους που χρειάζονται την στήριξη μας αυτές τις Άγιες μέρες που έρχονται.

In this article