Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωστας Κυρανάκης και ο Πρόεδρος του Κτηματολογίου, στην ΠΕ Θεσπρωτίας .

Δελτίο τύπου

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο κ. Στέλιος Σακαρέτσιος Πρόεδρος του Δ.Σ. της «Ελληνικό Κτηματολόγιο», συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιαγιάκα και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη .

Συζητήθηκαν θέματα του Κτηματολογίου για τα οποία ο κ. Κυρανάκης και ο κ. Πρόεδρος έδωσαν λύσεις, ιδιαίτερα σε όσα αφορούσαν την Περιοχή Κώτσικας, Σμέρτου και Πλαισίου, καθώς επίσης και θέματα που αφορούσαν στην αναγκαιότητα περαιτέρω ψηφιοποίησης των διαδικασιών των Υπηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Ο κ. Υφυπουργός ζήτησε από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για την ταχύτερη μεταφορά των Αρχείων των Υποθηκοφυλακείων Φιλιατών και Παραμυθιάς στο Υποθηκοφυλακείο Ηγουμενίτσας.

Ο κ. Κυρανάκης ευχαρίστησε τον Κ. Αντιπεριφερειάρχη για την άμεση θετική ανταπόκριση δήλωσε δε πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι χρειαστεί η Περιφέρεια – Π.Ε Θεσπρωτίας για θέματα αρμοδιότητας του.

In this article