Ορφέας Ιωάννου, Χρυσούλα και Ελένη Γώγου στις Βραβεύσεις του ΣΕΓΑΣ

Για τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς που πέρασε στην Ήπειρο.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ.Χατζής» πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου για τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς που πέρασε.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν εννέα που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με τις εθνικές Ομάδες και οι 13 προπονητές τους, ενώ υπήρξαν και ειδικές βραβεύσεις σε πρόσωπα που έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού της περιοχής.

Αναμεσά τους και 3 αθλητές από Παραμυθιά. Ο Ορφέας Ιωάννου μέλος της Εθνικής Ομάδας όπου γυμνάζεται Αθήνα και βρίσκεται στο τρίτο έτος της σχολής αξιωματικών της πυροσβεστικής με τα χρώματα τού ΑΓΣΙ Ιωαννίνων, η Χρυσούλα Γώγου πού βρίσκεται και γυμνάζεται στα Ιωάννινα στο δεύτερο έτος παιδαγωγικό επίσης του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων, καθώς και η μικρή αδερφή της Ελένη Γώγου μαθήτρια Γυμνασίου αθλήτρια του Πρωτέα Ηγουμενίτσας.

Παρών στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του αθλητικού κινήματος.

In this article